intrebare

17-04-2010
yo_21
Nu este medic/terapeut
yo_21
am avut si yo negi genitali crescuti pe penis a fost o perioada cand nu au mai aparut dupa c i-am tratat cu condyline insa mi-au reaparut ce-i drept sunt minusculi dar parca totusi ii vad grupati! mi-au aparut acuma la baza peninsului dar nu stiu sigur daca sunt alunite sua negi fiindca sunt inchisi la culoare si parca nu sunt precum ciorchinii o sa ma duc din nou la un consult ca sa stiu c am d efacut! am inceput sa disper vreau sa stiu si eu cat costa o operatie cu laser sau care e cea mai indicata metoda d a scapa de ei!
va multumesc si astept si eu un raspuns urgent va rog
2 comentarii
0
17-04-2010, ora 14:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Trebuie sa intelegi ca negii sunt doar simptomele unei boli si nu cauza ei. Este ca si cum ai conduce pe o strada plina de cuie si te alegi cu cuie in cauciuc. Daca indepartezi numai cuiele nu duce la nimic.
Daca le indepartezi cu laser, cu curent sau cu substante chimice, cauza nu se schimba si ramane in sange.
Daca vrei sa vindeci negii mergi la un medic homeopat cu experienta si o sa vezi ca dispar cu niste granule homeopate. Daca nu gasesti pe nimeni scrie-mi.
0
17-04-2010, ora 15:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Yo_21, fitoterapia are în portofoliu un remediu extrem de eficace, dar care din păcate se procură destul de dificil - tinctura de mărul lupului sau unguentul de/cu mărul lupului; ambele sunt foarte bune. Mărul lupului posedă proprietăţi antivirale deosebit de competente, ca de altfel şi proprietăi antibacteriene, antifungice şi, foarte interesant, anticancerigene.
Încercaţi să vă cumpăraţi un astfel de produs, şi utilizaţi-l respectând în totalitate recomandările inscripţionate pe prospect. :)

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze:)
P.S. - Consultaţi un medic. Dacă sunteţi partizanul alopatiei consultaţi un medic dermatovenerolog, iar dacă sunteţi partizanul naturopatiei consultaţi un medic fitoterapeut, homeopat, api-terapeut, etc. Ce doriţi!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.