intrebare

02-09-2009
ebenana
Nu este medic/terapeut
ebenana
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o problema:de aproape o saptamana am mancarimi in zona genitala atat in exterior cat si in interior si toata zona e inrosita iar la urinare am usturimi si in timpul contactului sexual dureri, am observat si la sotul meu mai intai niste bubite rosii aproape de capatul penisului iar acum este o eruptie rosiatica si il mananca.VA rog sa ma sfatuiti ce sa fac si la ce medic sa mergem?de cand au inceput mancarimile nu am mai avut contact sexual.
1 comentarii
0
02-09-2009, ora 14:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat cu experienta, homeopatia va poate ajuta cel mai repede, de durata si fara efectele neplacute si periculoase care apar de la medicamentele alopate.
Gasiti medici homeopati in orice oras, am facut pe aici cateva recomandari caci din pacate nu toti care folosesc hemeopatia sunt homeopati adevarati.

Tin sa precizes ca toate bolile venerice cat si cele legate de piele NU pot vi DELOC vindecate de alopatie si numai suprimate si bolile suprimate se vor intoarce mai devreme sau mai tarziu in alte forme si mai grave spre necazul si mai mare al pacientului.
De acest lucru va puteti convinge singuri de la cele scrise aici in forum de cei care au facut acest lucru deja si sunt disperrati acum. Invatati din greselile altora, este cel mai intelept lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.