copilului meu i-a intrat nisip in ochi...

21-08-2009
adyy_vec
Nu este medic/terapeut
adyy_vec
buna ziua intrebarea mea este urmatoarea copilului meu i a intrat nisip in ochi am fost la urgente i a scos nisipul si ne a dat niste picaturi doctorita ne a spus ca e posibil sa faca conjunctivita cateva zile copilul s a simtit bine dar acum de cateva zile o deranjeaza soarele si lumina puternica, chiar plange din cauza asta vreau sa va spun ca ochisorii nu sunt rosii in spital, cand am fost d na dr s auitat in ochisori cu un aparat intrebarea mea este daca ar fi probleme la ochi trebuie mai multe investigatii sau copilul pus la mai multe aparate ca sa se vada problema ? sau e suficient acel aparat micut? va multumesc anticipat
3 comentarii
0
21-08-2009, ora 11:16
adyy_vec
Nu este medic/terapeut
adyy_vec
copilul mai spune ca ii intra parul in ochi cu toate ca am tuns o scurt deci are senzatia de par in ochi?????????????///
0
21-08-2009, ora 12:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista doua remedii homeopate cu care se poate vindeca rapid o astfel de problema cauzata de nisip in ochi si vor elimina si pericolele de a face conjunctivita sau altceva.

Amandoua aceste remedii au simptomul important cunoscut in homeopatie "senzatie de par in ochi" si sunt remedii des date la copii si la afectiuni cu corpuri straine in ochi.

Acest simptom arata ca nisipul a afectat ochiul si ca acesta nu are putere de la sine sa elimine daunele aduse.

Aceste remedii sunt "Pulastilla CH30 " si "Silicea CH15 " si pe care le gasiti la orice farmacie homeopata (helpnet sau dona) si costa 6 lei bucata si au 80 de granule.

Se suge o granula de Pulsatila si una de Silicea de cate 2-3 ori pe zi, alternant, cand una cand alta, la un interval de cateva ore.

In plus cu aceste remedii se vindeca multe alte probleme si sunt o investitie buna.

Va garantez ca daca se procedeaza asa in 2-3 zile copilul va fi vindecat fara nici o urmare (daca picaturile acelea date de medic nu cumva impiedica vindecarea sau agraveaza, lucru ce se intampla des).

Daca medicul este de acord sau crede in homeopatie sau ingaduie asa ceva paralel la celalat tratament depinde de el dar si de puterea si convingere a dvoastra ca parinte, care are dreptul sa dea ce vrea la copil chiar si in spital atata vreme cat isi asuma raspunderea pt. ce face.
0
21-08-2009, ora 21:22
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ar fi bine sa mergeti din nou la consult oftalmologic ; este necesar examenul atent al polului anterior si trebuie examinata foarte atent conjunctiva pleoapelor superioare( se intoarce pleaoapa), stiu, un copil mic este greu de examinat; Ce propun eu? Lavaj abundent al ochilor, cu ser fiziologic ( 10 ml pentru un ochi); igiena locala riguroasa, cu un sampon pentru bebelusi " No Tears", dimineata si seara, administrarea in AO( amandoi ochii) a unui midriatic( 1 picatura Atropina in AO), antibiotic( Floxal sau Ciloxan -1 picatura de 4 ori pe zi daca este un copil mai mic de 4 ani;peste 4 ani, 1 picatura de 5 ori pe zi), Corneregel- 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior de 3 ori pe zi; tratamentul trebuie facut 7 zile; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •