intrebare

25-01-2009
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua, am si eu o intrebare si sper ca ma veti putea lamuri. in luna septembrie am facut niste analize d esange, unde aslo a iesit 600, atunci m-am gandit k e de la reaceala, apoi am repetat analizele dupa doua luni si crescuse la 800, ceea ce m-a speriat groaznic. Am citit pe net ca pot avea probleme cu inima, daca mai astept sa creasca- peste 1000, , asa ca am fost la control la inima, unde mi-am facut un ekg. eu am si probleme cu respiratia- in sensul ca parca nu imi ajunge aerul pe care il inspir si este nevoie sa oftez si sa inspir des pe gura. Cam la 1 saptamana dupa analizele repetate am inceput tratamentul cu moldamin. ekg-ul a iesit foarte bine- asa mi-a spus dna doctor, nu a observat nicio problema si nici nu a pomenit de ecografie, tensiunea este normala, nu am febra, ma simt perfect, dansa mi-a spus ca este de la stres, ca sunt cam emotiva. Numai ca m-am cam speriat citind de pe net despre miocardita, si as dori sa va intreb: dak ar fi vorba de asa ceva, atunci nu s-ar fi vazut si la ekg? Mentionez ca problema asta cu respiratia o am de ceva vreme- cam de asta vara, si apare periodic- mai mult cand ma agit, cand ma enervez, etc. Eu sunt o fire mai fricoasa, si ma sperie orice boala pe care o citesc pe net, m-am suspectat de toate bolile grave- si am facut nenumarate analize care au iesit bine. Ce credeti ca poate fi? este vorba de o boala grava? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
25-01-2009, ora 21:48
adz
Nu este medic/terapeut
adz
Aida, un titru ASLO peste cel normal(160-200, chiar 250 unitati ASLO) semnifica o infectie faringiana recenta cu streptococ beta-hemolitic de grup A.Recenta inseamna chiar cateva luni, intrucat titrul se mentine crescut o perioada de cateva luni dupa infectie.
Netratat, poate conduce catre afectiuni ale cordului, in timp.Nu ai de ce sa-ti faci griji insa, din moment ce EKG-ul este normal.
Ceea ce trebuie sa faci e sa continui tratamentul cu Moldamin si sa refaci analizele la recomandarea medicului curant, care va tine sub observatie cazul tau.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici