pete albe pe penis care nu dor

08-12-2005
catalin@muzik
Nu este medic/terapeut
catalin@muzik
sunt ingrijorat, am 15 ani, si am niste pete albe pe penis nu ma dor, vreau sa spun ca sunt virgin, si daca putezi sa-mi raspundezi cat mai repede, va multumesc
5 comentarii
0
09-12-2005, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Petele care le descrii ar putea fi formatiuni care rezulta din marirea unor glande ce se gasesc in mod normal acolo si de aici situatia ta este una normala. Trecand peste acestea si tinand cont de faptul ca estimarea pe care am facut-o este una pe baza unor informatii limitate care nu pot face o estimare corecta iti recomandam un consult dermatologic care iti va preciza problema si iti va inlatura temerile. NU trebuie sa iti faci probleme in legatura cu consultul intrucat este optiunea corecta si cei care te vor consulta te vor trata fara prejudecati.
0
12-06-2006, ora 00:00
ALICARU
Nu este medic/terapeut
ALICARU
MIA APARUT IN ZONA DE SUB VARFUL PENISULUI NISTE IRITATII SI NISTE PUNCTULETE CARE MA STANJENESC.AM 18 ANI SI MIAM INCEPUT VIATA SEXUALA SI DE CURAND MIAM SCHIMBAT PARTENERA SA FIE ACEASTA CAUZA??
MENTIONEZ CA AM FACUT SEX CU AMBELE PERTENERE..MIE FRICA NU STIU CE SA FAC.
0
12-06-2006, ora 00:00
ALICARU
Nu este medic/terapeut
ALICARU
SUB CAPUL PENISULUI MIA APARUT NISTE PUNCTULETE CARE MA STANJENESC SI NISTE "FISURI" PARCA AS FI ZGARIAT CE POATE SA FIE??
0
19-03-2009, ora 21:19
radubogdan
Nu este medic/terapeut
radubogdan
Salut...ma numesc bogdan si am 17 ani..in urma cu cativa ani mi-a aparut o mica pata pe, penis...in timp aceasta a inceput sa creasca...acoperind jumatate din penis...M-am ingrijorat si am fost la un consult dermatologic.acolo mi sa spus sa folosesc"viplex" dar...nu am gasit in nici una din farmacii aceste medicamente...toate farmaciile spuneau cha nu mai exista acest medicament. Am fost la medicul de familie si mi sa spus sa folosesc Dermovate..pentru ca este un fel de inlocuitor..Dar fara rezultat...Va rog imi puteti spune ce sa fak sau q ce as putea inlocuii viplexul acela...Va multumesc anticipat
0
22-03-2009, ora 19:58
radubogdan
Nu este medic/terapeut
radubogdan
Va rog dati-mi si mie un raspuns..sunt ingrijorat si nu stiu ce pot face.va multumesc..pls
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •