interpretare rmn

05-08-2014
Roxanicaeu
Nu este medic/terapeut
Roxanicaeu
Buna seara. Am efectuat un rmn cranio cerebral la care rez este: normal imagistic, concordant varstei, la examunarea nativa. fara elemente ptr MAV sau anevrism. polip de mucoasa maxilar stang cu diametrul de aprx 11 mm. minima ingrosare a mucoasei la nivel maxilar drept, etmoidal bilateral si a celulelor mastoidiene bilateral, predominant dreapta. Ma puteti lamuri despre ce e vb? mentionez ca am avut otita in urma cu aprox o luna si in prezent durere la o masea in dreapta care urca spre tampla dreapta si ochiul drept.multumesc.
4 comentarii
0
06-08-2014, ora 08:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. se cere o radiografie la radacina dintilor de sus ( mai cu seama pe stanga unde este polipul in sinus
2 in rest fara mari probleme.. dar un medic ORL..dupa examinarea atenta a nasului, rinofaringelui si a timpanului.. o sa spuna daca mai e cazul de facut ceva.. ca sa nu se repete otita...
0
07-08-2014, ora 20:42
Roxanicaeu
Nu este medic/terapeut
Roxanicaeu
am fost la stomatolog si am facut ortopanomagrofie parca se numeste si e totul ok. am fost si la orl s a uitat si pe cd de la rmn mi a facut consultatia ptr urechi, gat si nas si a zis iar ca sunt ok. nu am niciun tratament de urmat. acu. ma intreb, la radio la dinti am stat cu ochii deschisi nu mi a zis sa ii inchid, sper ca nu e o pb.pe mine ma tor deranjeaza parte dreaota inclusiv ochiul drept.la ochi am si un pct care se misca odata c privirea, era demult acolo dae parca nu il obseravm ca in ultima per. am fost la oftalmo si sunt ok dar ma gandeac ca oricum se vedea ochiul si pe rmn daca era vreo pb si ar fi scris pe rez. nu stiu unde sa mai merg ptr durere de tmpla dreapta si ptr pb cu ochiul.si acu imi fac griji ca am stat cu ochii deschiI la radiografie...dar mi a zis doar a stau nemiscata.
0
26-09-2014, ora 23:15
Roxanicaeu
Nu este medic/terapeut
Roxanicaeu
Buna seara. Revin cu o rugaminte. avand in vedere sa sunt in Iasi va rog sa imi spuneti daca e posibil sa va gasesc in Iasi ptr o consultatie. Mentionez ca am toate simpotomele unei sinuzite etmoidale. Ideea este ca la ORL toti medicii la care am fost nu considera o pb ce a aparut la RMN iar pe mine ma tine o durere de tampla zilnic, in special resimtita seara cand ma intind in pat care uce spre ochi si cap partea dreapta. Mentionez ca simt o jena la ochi ca si cand ma tine ceva, asta pe langa durere care cedeaza dupa ce iau nurofen. M-am saturat de aceasta problema...Vreau sa rezolv cauza. Am fost si la medici oftalmologi si nici acolo nu pare a fi vreo pb decat cea veche si anume cataracta congenitala. De cand au aparut aceste dureri care pornesc dinspre tampla spre ochi, sau de la ochi spre tampla, uneori cu dureri mari la masea si cap si uneori ureche si o senzatie ciudata la nas (parca as vrea sa suflu nasul dar u am ce si senzatia de nara plina) a aparut si un punct in vedere mic ca o scama care se plimba odata cu vederea si care e mai accentuat cand privesc o zona alba. Va rog sa imi spuneti unde va pot gasi si pana atunci daca se poate sa ma ajutati cu o parere/sfat. Va multumesc anticipat!MEntionez a durerea de ochi, tampla, cap, nara, masea- toate sunt pe partea dreapta.
0
30-09-2014, ora 10:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
poti sa ma gasesti numai in Pascani la Cab. ORL policlinica Veche
in orice zi de dimineata
si Miercurea pana la 17.00
dai clic pe fvaleriu si afli acolo numarul meu de mobil sa ma anunti cu 1 zi inainte cand vrei sa vii si stabilim ora
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.