interpretare rezultate

02-01-2010
mitzicotzo
Nu este medic/terapeut
mitzicotzo
Buna ziua si LA MULTI ANI. Sunt noua pe acest forum si am si eu o intrebare. Am fost la un centru medicl si mi/am facut analiza la sange a prolactinei care are valoarea 40.80 ng/ml iar intervalul de referinta biologic trecut pe raportul de analize este intre 5.00-35.00. Am fost si la endocrinolog si am facut o alta analiza TSH care are valoarea de 2.21 iar intervalul este intre 0.4-4 UI/mL. Doamna doctor endocrinolog mi/a recomandat sa iau DOSTINEX cate o pastiluta pe saptamana (mentionez ca inainte de dostinex am luat, la recomandarea ginecologului bromcriptina, dar nu m/am simtit bine si am fost trimisa la endocrinolog sa fac acea analiza TSH). Am luat DOSTINEX timp de 3 luni. Inainte de a lua aceste tratament am avut ciclul menstrul neregulat si cu dureri foarte mare la sani. Pe perioada asta de 3 luni ciclul menstrual a venit la 29-30 de zile, adica foarte bine fata de cum era inainte.
Intrebarile mele sunt: 1. la cat timp dupa ce opresc tratamentul pot reface analiza de prolactina; 2. cat timp va trebui sa fac pauza dupa tratamentul cu dostinex pentru a ramane insarcinata (mentionez ca nu am avorturi, nasteri pana acum). Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul