interpretare eco intravaginal

30-09-2014
alexacris
Nu este medic/terapeut
alexacris
mi a intarziat ciclul si am facut un eco la 36 de zile de la ultimul ciclu imi puteti spune parerea dvs, doctorul nu mi a dat nci un traament nimic mi a zis ca o sa mi vina ciclul deci scrie asa uter in AVF ecostruct neonog contur neregulat 8.4, 4.8, 6cm, endometru hiperecogen neonogen 6mmm ovar drept 3 cu 2.23si 2.32 cm cu un folicul de 14mm si 4 foliculi antrali si ovar stang in zona axiala se vizualizeaza o imagine predominant anecogena 3.32 cu 2.65 septata cu grosime de 3 cm (chist ovarian) si apoi la sfarsit a scria multiple imagini de ecogenitate mixta rotund ovalare intramurale printre care situat la nivelul peretelui posterior 2.34 cu 2.98 cm predominat hipo hiper anecogene(nodul fibromatos ?) fara lichid in fund de sac douglas.
va rog frumos ajutati ma cu o interpretare doctorul nu mi a zis nimic nu mi a dat nici un tratament a zis sa astept ca mi va veni ciclul, i am spus ca mi doresc un copil si mi a zis ca nu i nici o problema dar eu nu cred, de a pus semnul intrebarii la nodul fibromatos, ce inseamna fara lichid in sac douglas si endometrul nu e cam subtire ???? ecograful se poate insela??? imi puteti spune parerea dvs credeti ca nu as putea avea copiii???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ecografia transvaginală - indicații, procedură, informații pacient
  •