interpretare analize medicale

27-02-2009
cosminrogojan
Nu este medic/terapeut
cosminrogojan
Buna

Rog o interpretare de specialitate pentru ultimul set de analize pe care l-am facut de curand. Se pare ca cele doua vizite la doctori de specialitate nu au dat un raspuns concret. Valorile din buletinul de analize care sunt incadrate ca fiind potential pericol sunt urmatoarele:
NEU 38.0% ; LYM 41.0%; MON 2.0% ;EOS 19.0% ;PDW indice de distribuire a trombocitelor 39.6% ;trigliceride serice 301mg/dl ; AST-TGO 69UI/I ;examen de urina densitate 1010.
Aceste valori sunt iesite din valorile normale.
Alte simtome ar fi o iritatie a pielii la o simpla atingere (se roseste); foarte apropiat de o toxi-infectie alimentara ca si reactie.Totusi este timpul prea lung, aprox 4-5 saptamani ceea ce nu este normal pentru o astfel de alergie.In rest poate usoare dureri la nivelul pancreasului sau splinei dupa masa insotite de balonari.
Astept cu interes raspunsul Dvs.

Cu stima
Cosmin R
1 comentarii
0
17-03-2009, ora 20:58
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ar fi bine sa te vada un medic specialist in Boli Infectioase care iti va recomanda si alte investigatii pentru a depista cauza limfocitozei si eozinofiliei si un medic gastroenterolog;sa mai faci un examen coproparazitologic, Ag HBs, AC antiHVC, ecografie abdominala, numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.