intereactiunea antibioticelor cu anticonceptionalele

13-12-2008
cristina_l
Nu este medic/terapeut
cristina_l
Va rog mult sa-mi spuneti daca administrarea de augumentin are efecte negative asupra folosirii de marvelon 21 ca metoda de contraceptie!Precizez ca marvelonul il folosesc de cateva luni, iar in perioada in care am luat antibioticul nu am uitat nici o pastila!Va multumesc si va rog sa nu-mi ocoliti articolul!!
2 comentarii
0
13-12-2008, ora 17:46
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sangerarea poate deveni neregulata si siguranta poate scadea cand contraceptivele orale se utilizeaza concomitent cu alte medicamente (barbiturice, antibiotice: de exemplu tetraciclina, rifampicin etc.; carbune activat si anumite laxative).
0
13-12-2008, ora 18:00
cristina_l
Nu este medic/terapeut
cristina_l
Da, cunosc acest lucru, insa depinde atat de contraceptivele folosite, cat si de tipul antibioticului!Eu vroiam sa stiu referitor la pastilele pe care le-am luat!Stiu ca augumentinul contine amoxacilina.Va rog daca cineva cunoaste mai bine aceste lucruri sa ma lamureasca va rog si pe mine pentru ca sunt putin cam speriata, o sarcina e clar ceva ce nu-mi doresc acum!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul