interactiune cu sunatoarea?

12-02-2008
baudolino
Nu este medic/terapeut
baudolino
1: Am auzit ca sunatoarea interactioneaza cu contraceptivele. Eu luam zilnic 3 Herbolax care au 10mg de pudra de sunatoare. Ar putea sa anuleze asta efectul Logestului pe care il iau? Pe prospectul anticonceptionalului nu scrie ca interactioneaza decat cu antibiotice(unele dintre ele... acum, intrebarea 2: mi s-a recomndat o cura cu Polygynax, ovul care intra in grupa antibioticelor. Vor anula ele efectul Logestului, adica va trebui sa folosesc prezervativ 7 zile dupa ce termin cura de 6 ovule? Aceste ovule ataca latexul, asa ca nu se poate folosi nici prezervativ; daca nici Logestul nu are efect pe timpul curei, inteleg ca ramane doar abstinenta.. asa e?)
1 comentarii
0
13-02-2008, ora 00:00
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Cu sunatoarea nu stiu. In schimb este demonstrat ca nu se asociaza cu fenobarbitalul, deoarece isi pierd efectul prin concurenta. Probabil ca mecanismul este asemanator si pentru antibiotice. polygynax este antimicotic, are actiune locala, nu sistemica, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji. Oricum, sfatul meu este sa nu renuntati la lucrurile bune din viata dvs. Merita riscul ! Dealtfel, 10-15 procente dintre consumatoarele de anticonceptionale, poate mai mult, raman gravide din diverse cauze pe care nu le stim cu precizie. Va spun inca o data ca nu merita sa aveti temeri. Va veni o vreme cand veti regreta, veti vrea si nu veti putea. Asa ca profitati acum de viata.
Cu bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul