| |
|
|
|
| |
|
Autor: bianca |
Data: 04-01-2006 |
|
Am o durere de cap ce persista de cateva zile.Practic nu este o durere continua, ci ma inteapa, doar in partea dreapta a capului.
Intepaturile sunt destul de puternice, uneori ma inteapa si urechea.
De cand am aceasta durere, nu-mi mai pot controla buzele ca inainte,nasul, ochiul, toate de pe partea dreapta.Le simt, le misc, doar ca nu mai pot ca inainte.Sa fie de la durerea de cap?
Va rog sa-mi raspunde-ti!!
Eu sunt in america, si aici este mai "greu" de mers la doctori
Ce as putea sa fac sa-mi revin? |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 2 |
|
|
Autor: dr. mihaela |
Data: 11-01-2006, ora 00:00 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Ce descrieti dv. pare a fi o afectare a unui nerv cranian, nu este o simpla cefalee. Eu va inteleg ca sunteti intr-o tara straina, insa sanatatea este mai importanta. Oricum nu pot sa va dau o reteta "pe nevazute" si nici nu cred ca v-ar elibera-o de la farmacie fara o prescriptie de la medic (in scris). Sper sa aveti facuta asigurarea medicala si va sfatuiesc sa mergeti la un neurolog cat mai curand. Pana atunci luati antalgice (depinde ce va elibereaza de la farmacie fara reteta). Mult succrs si sanatate!
|
|
|
Autor: alexama08@yahoo.com |
Data: 20-07-2009, ora 11:06 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
buna ziua,ma numesc LORY si am 29 de ani.A avut cateva accidente (sa le spunem asa)in familie,care cred eu ,efectiv m-au cam dat peste cap.Sunt foarte nervoasa,ma supar din orice,iar atunci cand sunt nervoasa nu ma mai pot contola,tremur,simt cum bataile inimii se accentueaza,dar mai ales dureri acute in partea dreapta a capului,dureri ce sunt ca niste intepaturi intense,si ma simt f obosita.Astept un raspuns de la d-voastra si un spaf,va multumesc.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 609 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
contacteaza-ne acum!
Oxigen cu puritate 99.8%, kit complet pentru utilizare de catre pacienti
370 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |