intepaturi

17-02-2011
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Buna. Acum 2 seri, cand stateam linistita si ma uitam la un film am simtit niste intepaturi, de o intensitate medie..nu chiar f puternice in zona ovarelor. Aceeasi chestie mi s-a mai intamplat si acum 2 luni cand pur si simplu mergeam pe strada. Care ar putea sa fie cauza ?! Mentionez ca sunt la a 3-a folie de anticonceptionale Yasmin, pe care le administrez corect. Ar putea sa fie ceva reactie adversa sau altceva ? Intentionez sa merg si la un consult dar nu pot decat peste o saptamana iar aceasta chestie ma ingrijorat acum. Astept un raspuns de la cineva care m-ar putea ajuta cu o parere.
3 comentarii
0
18-02-2011, ora 10:26
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Yasmin face parte din anticonceptionalele cu o doza mare de hormoni cu mult mai multe efecte secundare. Daca doar ai inceput sa le iei aceste intepaturi provin cu siguranta de la ele. AC sunt foarte diferite. Ar trebui evitate cele mai rele si alese unele mai slabe sau cu mai putine efecte adverse. Pentru asta insa trebuie sa citesti mult pe forumuri sau sa intrebi un medic endocrinolog mai intelept. Yasmin este o alegere foarte proasta ! Pacat ca medicii nu invata nimic si prescriu mai departe lucruri cunoscute ca fiind o alegere proasta.
0
18-02-2011, ora 12:03
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Aha...multumesc pentru raspuns...sper sa fie doar de la ele, nimic altceva.
Am avut mai multe reactii adverse la ele dar medicul ginecolog mi-a spus ca e normal sa apar si ca dupa 3 luni nu vor mai fi probleme. Intradevar asa a fost dar acum cu aceasta chestie nu stiu ce sa cred.
0
18-02-2011, ora 14:03
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Anticonceptionalele oricare ar fi ele, sunt totuşi nişte hormoni care posibil pot da reacţii adverse, cele mai frecvente în primele 3 luni de administrare. Dacă totuşi treceţi de 3 luni şi încă aveţi neplăceri, poate este cazul să discutaţi cu medicul dvs legat de schimbarea acestor anticoncepţionale (yasmin au concentraţie mică de hormoni estrogeni, dar poate aveţi nevoie de altele care să fie combinate altfel sau cu altă combinaţie de hormoni)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul