intarzierea menstruatiei de 3 luni!!!

26-05-2013
dylycious
Nu este medic/terapeut
dylycious
Buna!
Am si eu o dilema, daca imi poate da cineva vreun raspuns. Am luat la inceputul lunii februarie pilula de a doua zi, dupa un contact sexual neprotejat, cu ejaculare. Mi-a venit menstruatia dupa vreo saptamana si ceva, am avut normal, cum trebuia sa am si de atunci nu mi.a mai venit...Deci trebuia sa imi vina pe 15 martie si nu mi-a mai venit deloc de atunci...Am facut pana acum vreo 4 teste de sarcina, toate negative. Nu am semne cum ca as fi insarcinata, nici alte dureri cum ca ar trebui sa imi vina menstruatia. Mentionez ca inainte aveam ciclu foarte neregulat, dar in ultimii 2 ani am luat Marvelon la indicatiile medicului, si imi venea foarte regulat. Din noiembrie am renuntat la anticonceptionale, am zis sa fac o pauza si acum vreau sa incep sa le iau din nou, insa nu imi mai vine menstruatia, de cand tot o astept!! :((
O sa imi fac o programare la medicul ginecolog, insa e mai greu deoarece sunt in Germania si trebuie sa caut un medic care sa vb limba romana, pentru ca pe germana nu ma descurc asa bine incat sa raspund la toate intrebarile si sa mai intreb si eu despre nelamuririle mele.
Intre timp, daca imi poate spune careva, ceva, legat de acest aspect. Poate a mai patit-o cineva, nu stiu...Nu stiu cat ar trebui sa deregleze aceasta pilula ciclul menstrual.
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
27-05-2013, ora 01:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
"Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby - pilula anti-copil, cum mai este denumită pastila anticoncepţională (contraceptivă) - are următorul efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie împiedicând sarcina, fie provocând avort timpuriu:

- asupra ţesutului mucoasei uterine, care se subţiază, având loc atrofierea glandelor, reducându-se astfel resursele de hrană (glycogen) pentru copil (inhibarea implantării, deci efect de avort timpuriu); astfel, fetiţa sau băieţelul conceput moare de foame, în timp ce mama sa poate că râde, mănâncă, se plimbă sau participă la vreun eveniment..."

Acesta este un extras dintr-o documentare a domnului Nick de pe acest Forum, despre efectele adverse ale anticonceptionalelor.
Mucoasa uterina se subtiaza, uneori pina la disparitie, aparand amenoreea (lipsa menstrei).
Aveti rabdare ca organismul sa isi revina de la sine si sa se refaca echilibrul hormonal stricat de anticonceptionale.
0
27-05-2013, ora 11:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
In Germania majoritatea vorbesc si lb engleza, asa ca mergi mai repede la medic, probabil ca ai o dereglare hormonala.Ai asteptat prea mult zic eu... Dar persoana cu care ai avut contactul de ce nu te ajuta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: