intarzierea ciclului menstrual...

11-09-2006
Sarra
Nu este medic/terapeut
Sarra
Exista posibilitatea ca intarzierea ciclului menstrual sa se datoreze si altor factori decat o sarcina? Poate stress, oboseala, expunere la soare (dupa o lunga perioada de timp), raceli, etc?Avand in vedere ca testele de sarcina au iesit negative; acestea 2 la nr., in interval de 8 zile de la intarzierea ciclului. As dori un raspuns, inainte de consultatia la medicul ginecolog.

Cu multumiri,
Sarra
6 comentarii
0
18-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Sarcina nu este singurul motiv pentru care menstruatia nu apare. Mergeti la ginecolog pentru investigatii
0
20-09-2006, ora 00:00
berry
Nu este medic/terapeut
berry
Intr-adevar trebuie sa mergi la un control.o prietena de-a mea a avut aceeasi problema, intarzierea a fost de o luna, moment in care s-a hotarat sa se duca la ginecolog.a aflat ca are o raceala ceva mai puternica si i s-a dat tratament cu antibiotice.menstruatia a aparut la 2 saptamani de la inceperea tratamentului.
0
21-09-2006, ora 00:00
Sarra
Nu este medic/terapeut
Sarra
Multumesc pt.raspunsuri...Sarra
0
01-11-2006, ora 00:00
madi22
Nu este medic/terapeut
madi22
trebuie sa mergi la un control ginecologic. intarzierea menstruatiei poate exista si din cauza lipesi ovulatiei in luna respectiva. doctorul ginecolog iti poate da trimitere sa faci analize(prolactina si tsh)! iti urez bafta!ai grija de tine
0
27-03-2009, ora 17:47
Pisicutza_09
Nu este medic/terapeut
Pisicutza_09
Buna ziua! Am 17 ani si jumatate aproape si nu am mai avut menstruatie de 78 de zile. Inca de la inceput am avut probleme, acum 2 ani am mers la medic, pentru ca imi venea la cate 4, 5 luni si mi-a recomandat niste pastile pe care sa le iau 5 zile. Tratamentul a functionat, imediat mi-a venit, insa nu mi-a reglat ciclul, doar ca imi intarzia mai putin. Imi venea la 2 luni si ceva. Acum, de exemplu, mi-a venit in septembrie, in noiembrie de 2 ori si pe 7 ianuarie, ultima data. Am avut contact sexual protejat pe 31 decembrie, insa prietenul nu a ejaculat. M-a penetrat si cu degetul... Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata, chiar daca la 7 zile dupa aceea mi-a venit? Mentionez ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negativ si am fost din nou la medic, si mi-a prescris Arefam, timp de 5 zile; din seara asta urmeaza sa iau. Ce se intampla? Se poate ca testele sa nu fi dat un rezultat corect? Va rog sa imi raspundeti. Multumesc anticipat.
0
23-07-2012, ora 18:13
ionela191
Nu este medic/terapeut
ionela191
va rog frumos dati'mi si mie un raspuns la ce mi se intampla. am 17 ani, am o viata sexuala activa si ma protejez rar, prietenul meu are grija sa nu ejaculeze inauntru... Mi'a intarziat menstruatia 18 zile, si nu stiu ce sa fac, imi este teama si rusine sa ma duc la un medic. Nu am greturi, am doar ameteli, dar ametelile le am de la lipsa de fier din corp va rog frumos sa ma ajutati cu un rapuns... si am uitat un aspect, de la un timp secretia vaginala a devenit mai branzoasa, ma gandesc sa nu fie si de la asta.. Astept un raspuns. Multumesc anticipat..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •