intarziere menstruatie 10 zile, test negativ

17-12-2010
Ioana221
Nu este medic/terapeut
Ioana221
Buna seara!
Trebuia sa imi vina ciclul acum 10 zile, insa nu a venit...nu vine regulat de obicei, dar mai mult de 2-3 zile nu mi-a intarziat niciodata.
Timp de 2 ani am luat anticonceptionale (marvelon), insa am renuntat la ele la inceputul anului. Acum nu folosim nicio metoda contraceptiva, doar ca prietenul meu nu ejaculeaza in mine...
Am facut deja doua teste de sarcina, dar au iesit negative... Pot sa ajung la un control doar saptamana viitoare, de aceea am postat aici. Va rog sa imi dati un sfat:
Multumesc!
7 comentarii
1
19-12-2010, ora 16:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ai ce face, trebuie sa ai rabdare pana la control cand se va vedea de ce ai aceste intarzieri.posibil probleme ovariene sau ca urmare a contraceptiei timp de doi ani.sa faci si o ecografie pelvina.
1
08-01-2011, ora 14:46
Ioana221
Nu este medic/terapeut
Ioana221
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns. Am fost intre timp la control, am facut o ecografie vaginala, in urma caruia medicul a vazut o pata neagra, despre care a zis ca ar putea fi o sarcina intrerupta in evolutie. Mi-a recomandat sa fac un test de sarcina, l-am facut, a iesit din nou negativ, am luat tratament duphaston 7 zile, am asteptat inca 7 zile, dar ciclul tot nu mi-a venit. Saptamana viitoare o sa merg din nou la control. Am ramas cam in ceata in legatura cu pata aceea neagra, despre care medicul nu mi-a zis ce ar putea fi in caz ca testul iese negativ. O sarcina in cazul meu este exclusa?
0
17-05-2011, ora 14:38
MARI425
Nu este medic/terapeut
MARI425
buna am facut sex cu partenerul pe data de 6 aprilie (fara prezervativ) nu a ejaculat in mine pe 10 aprlie mi-a venit menstruatia iar acum trebuia sa imi vina si nu mi-a venit, din 6 aprilie nu am mai facut deloc sex cu partenerul si am si un chist ovarian de 6 luni pe partea stanga pe care nu l-am tratat in niciun fel.am facut sambata un tes de sarcina si a iesit negativ testul a fost facut corect.crede-ti ca poate fi vorba de vreao sarcina pana la urma? va rog ajutati-ma.sunt disperata.Multumesc
0
07-09-2014, ora 11:46
Nicoleta02
Nu este medic/terapeut
Nicoleta02
Buna ziua, am o problema. Mi-a intarziat mentruatia 7 zile ( cu ziua de azi ) si mi-am inceput viata sexuala pe 20 iunie anul acesta. De atunci am menstruatia neregulata, insa cu 3 zile in lus sau minus, in niciun caz asa mult. Am facut un test prima data cand mi-a intarziat si a iesit negativ, am facut si acum o zi un test si tot negativ. Nu am avut intarzieri asa mari vreodata..Dureri de sani tot am (ma dureau inainte sa-mi vina, de obice), insa nimic. La doctor nu ma pot duce, parintii mei nestiind despre acest lucru, dar sunt chiar ingrijorata. Tin sa mentionez ca prezervativul a fost verificat de fiecare data, analize facute pt vreo boala. In schimb, am secretii abundente galbui spre un verzui sters (din cand in cand)
0
26-02-2016, ora 12:30
aanicc
Nu este medic/terapeut
aanicc
Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare. Mi-a intarziat ciclul menstrual 6 zile, desi partenerul meu este sigur ca totul a fost bine. Tin sa mentionez ca sunt racita si am luat pastile pentru simptomele aferente racelii, am consumat bauturi energizante si am fost supusa constant stresului din sesiune. As dori sa imi puteti spune ce este de facut in acest caz.Cand trebuie sa imi fac tesul de sarcina ?
0
24-12-2017, ora 14:34
AndreeaMari
Nu este medic/terapeut
AndreeaMari
Buna ziua!Luna trecuta in timpul actului sexual s-a rult prezervativul si prietenul meu a ejaculat in mine.La mai putin de o ora am luat Escapelle iar ciclul mi-a venit la timp, dar, luna aceasta trebuia sa imi vina astazi si inca nu mi-a venit.Nu stiu ce sa fac..
0
25-07-2019, ora 21:32
Constantinela
Nu este medic/terapeut
Constantinela
Nu mi-a mai venit menstruatia de 10 zile si ma dor sani si am dureri de spate si dureri de burta pot sa fiu oare însărcinată
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: