intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect

24-06-2013
simona16
Nu este medic/terapeut
simona16
Buna seara, iau anticonceptionale yaz de aproximativ 4 luni si luna aceasta mi a intarziat ciclul menstrual cu 8 zile, am luat corect pastilele, nu am avut probleme pana acum, am facut si un test de sarcina ca sa ma asigur desi nu era cazul, a iesit negativ si acum cateva zile am avut si dureri de cap, stari de ameteala lipsa de energie si nu stiu daca e de la asta, ce ma sfatuiti sa fac sa le intrerup sau sa le iau in continuare. Va multumesc si astept raspuns.
4 comentarii
0
24-06-2013, ora 16:06
balcon123
Nu este medic/terapeut
balcon123
buna sinona in aceasi situatie ma aflu si eu acum.Am ajuns la ultima pastila si tot nu mia coborit menstruatia.nu stiu ce sa ma fc sa incep iar inca o folie..nu stiu mai astept zilele acestea si ma duc sa-mi fc un test de sarcina
0
24-06-2013, ora 20:29
simona16
Nu este medic/terapeut
simona16
Eu am facut test de sarcina si a iesit negativ, dar am intrerupt pastilele pentru ca am avut si ameteli, ce e drept si o stare de stres in ultima luna, incercc sa ma stresez cat mai putin si astept raspunsul unui medic specializat. In cazuri de genul trebuie sa gandim si bine inainte de a face ceva pentru a nu ne pune in pericol sanatatea si mai mult, poti merge la un doctor, eu nu am cum momentan pentru ca nu sunt in tara.
0
25-06-2013, ora 15:52
Ale6
Nu este medic/terapeut
Ale6
Consulta un endocrinolog.Intarzierea nu este mare, poate fi un dezechilibru hormonal care in cele din urma va trece de la sine.
0
26-06-2013, ora 13:30
simona16
Nu este medic/terapeut
simona16
Buna ziua! mi-a venit si ciclul menstrual, sunt in a 3 zi insa am intrerupt anticonceptionalele acum 4 zile si am avut un contact sexual si partenerului i s-a rupt prezervativul, . Ce sa fac sa continui sa iau pastilele de unde le-am intrerupt?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • De ce întârzie menstruația?
  •