Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

insuficienta cardiaca

15-03-2009, ora 16:52
Autor: an29dreea
am o mare rugaminte la dvs., sa-mi raspundeti la o intrebare: bunica are 81 de ani, insuficienta cardiaca de gradul II, arteroscleroza si de curand a fost internata in spital, din cauza unei viroze cimplicate cu pneumonie. de cand a revenit din spital si i s-a schimbat tratamentul nu se simte deloc bine, i s-a invinetit piciorul stang si are dureri atroce care nu trec cu pentoxifilin, respira greu si are un tonus ff scazut. precizez ca ia sintrom, un sfert pe zi, i s-a redus doza din pricina analizelor de INR, ia aspacardin, furosemid jumatate pe zi, spinorolactona , diltiazem 3 pe zi, atacand 1 pe zi.
2 comentarii
15-03-2009, ora 14:37
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Trebuie neaparat maine sa o duceti la o clinica de cardiologie.Trebuie vazut ce e cu piciorul stang si revizuit tratamentul.
15-03-2009, ora 16:52
Autor: an29dreea
multumesc mult pentru raspunsuri, mi-au fost de mare ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns


06-04-2014, ora 14:30
Cardioclinic
Aveti simptome cardiovasculare? Aveti dureri in piept, palpitatii, dificultati in respiratie, picioare umflate? Aflati aici ce investigatii trebuie sa faceti pentru simptomele pe care le aveti. O echipa de medici primari cu peste 15 ani de experienta va asteapta in primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de SOCIETATEA EUROPEANA DE CARDIOLOGIE. Medici primari de NEUROLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, ECOGRAFIE si DIABET – NUTRITIE sunt aici pentru a va ajuta.