insarcinata si nu pot manca nimic:(...sfaturi de la mamici?

17-05-2013
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
Buna ziua din nou
sunt insarcinata in aproape 8 sapt. si din pacate am o stare de rau general, nu pot manca nimic, ameteli (probabil de la faptul ca nu pot manca mai nimic in afara de 2-3 fructe pe zi si Putin iaurt), tensiunea 90-100 cu 50-60, stari de greata in continuu (toata ziua), energie 0 (obosita tot timpul dorm mult).
In saptamana a 6-a cand am fost in vizita in Ro mi-a fost Rau tare voma non-stop, diaree si febra 38, 5--nu puteam sta in picioare din cauza dezhidratarii...a trebuit sa fiu internata 3 zile in perfuzii,. vit. b1, b6, b12 cu diagnosticul pe biletul de iesire din spital disgravidie. Alt medic a spus ca e posibil sa fi fost de la ceva ce am mancat si nu mi-a cazut bine la stomac ( am mancat 2 muraturi c a imi era pofta), sau posibil de la un virus ceva ca era sectia plina cu persoane cu acelasi simptome ca mine.
problema este ca dupa episodul din spital nu pot manca aproape nimic in afara de 1-2 fructe pe zi, 2-3 linguri de iaurt sau 2-3 rosii mici si Putin castravete.. daca ar fi dupa mine nu as manca deloc...dar ma fortez sa inghit ceva..am slabit 2 kg in ultima luna, dar medicul a spus ca nu are ce sa-mi faca--sa ma cantaresc in continuare, si sa vedem peste 2 sapt... iau vitamine si acid folic...nu vomit dar am stari de voma toata ziua...

Mamici care ati trecut prin situatia asta. voi ce ati facut?= ce ati mancat in primele 3 luni de sarcina?...sfaturile voastre sunt bine primite,...
multumesc anticipat.
4 comentarii
0
20-05-2013, ora 01:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati si sucuri de fructe, piure, supe crema de leguma cu crutoane. Bine facute, sigur va vor face pofta.

Totusi trebuie sa va vada un medic. O infectie ceva este.
0
20-05-2013, ora 21:46
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
multumesc pentru sfaturi.sunt programata de-abia lunea viitoare la analize si pe 30 la consultatie...sa speram ca o sa fie mai bine dupa vizita la medic...sunt curioasa cum or sa-mi iasa analizele, mai ales ca nu am mancat aproape nimic in urmele 3 saptamani.
0
11-07-2013, ora 13:43
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
de-abia in saptamana 15-16 am reusit sa incep sa mananc mai normal...Carne mananc doar anumite preparate, sa speram ca in saptamanile urmatoare totul o sa reintre in normal:) am slabit 3 kg in primele 3 luni pe care vad ca incep sa le pun inapoi incet-incet..analizele au iesit bune--doar lipsa fier si tensiunea mica--dar s-a remediat pentru ca am inceput sa iau fier la recomandarea medicului din sapt. 10.
0
06-08-2013, ora 15:53
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
ca sa inchid topicul pot spune ca in acum la aproape 5 luni de sarcina nu ma mai opresc din mancat:))...

topic inchis:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: