insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!

10-01-2016
sofiavlad
Nu este medic/terapeut
sofiavlad
Buna ziua! am nevoie de dumneavoastra! va rog din suflet sa ma ajutati! acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala si de atunci nu mai am liniste.am avut doar trei contacte sexuale protejate cu prezervativ dar la un moment dat prezervativul a alunecat. atunci nu am bagat de seama dar dupa 2 luni am inceput sa am greturi sani unflati stari de voma si am hotarat sa imi fac un test de sarcina. apoi al 2, al 3 lea si azi al 4-lea. toate negative. am fost sa imi fac beta hcg la 2 luni jumătate dupa contact mi-a iesit o valoare de 0, 5 ml.apoi pentru siguranta mea am facut un ecograf intravaginal iar medicul vorbea in niste termeni neintelesi de mine dar mi-a zis ca nu sunt insarcinata. cu toate astea am sanii umflati, stari de voma si mai nou am si o scurgere alba urat mirositoare si am aflat ca s-ar putea sa fie candida si ca se manifesta mai mult femeilor insarcinate.prietenele mele cred ca este posibil sa fie o sarcina ascunsa..nu mai stiu ce sa cred.. mentionez ca menstruatia mi-a venit pana acum. va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra pentru ca eu sunt neinformata am doar 3 luni de când mi-am inceput viata sexuala si nu stiu prea multe. dati-mi un sfat! multumesc! repet am stari de voma si sanii foarte umflati si ma dor
3 comentarii
0
10-01-2016, ora 15:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Daca ati facut 2 teste de sarcina de la 2 firme diferite la 3 saptamani dupa contactul cu pricina si v-a venit si menstruatia, NU sunteti insarcinata. Calmati-va !

2. Posibil sa fi facut candida. De ce ? Ati facut sex fara prezervativ ?
Daca da, oricum trebuie sa faceti test secretie la ginecolog sa vedeti ce e si sa cereti tratament pt dv si partener. Candida e o boala extrem de comuna la toate femeile, nu numai la cele insarcinate. Stati de vorba serios cu prietenul despre ce bts-uri au avut prietenele lui dinaintea dv. El poate fi purtator al acestei ciuperci chiar daca el nu are simptome.

3. Vizionati Sexul in afara casatoriei are un pret, documentar facut pentru cei care vor sa isi inceapa viata sexuala.
0
11-01-2016, ora 17:58
sofiavlad
Nu este medic/terapeut
sofiavlad
ar mai fi o problema..vad o linie putin mai inchisa la culoare de la buric in jos..abia se vede..e posibil sa fie si de la altceva decat de la o asa zisa sarcina?
0
11-01-2016, ora 19:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil. Poate ati slabit sau v-ati ingrasat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •