insarcinata dupa utilizare contraceptive locale phatmatex.

21-07-2008
renoval
Nu este medic/terapeut
renoval
in tara medicul mi-a prescris ovule pharmatex si nu contraceptive orale pt ca zicea dumnealui dupa 32 de ani s-au constatat unele complicatii.. etc...etc. le-am utilizat conform prospectului si.surpriza! am un test de sarcina pozitiv.
problema e ca sunt intr-o tara straina cu intentia de a ramane aici si sunt insarcinata iar perspectiva unui avort nu ma incanta deloc nici din punct de vedere al experientei traumatizante si nici al banilor.
am citit ceva despre pastila care poate inlocui avortul chirurgical in primele saptamani de sarcina (Comprimatul are la bază substanţa activă mifepristonă)
va rog daca imi putesi spune ceva despre. daca in romania abia apare ma gandesc ca restul europei o are deja. astept un raspuns sai o sugestie urgent.
multumesc anticipat
1 comentarii
0
18-09-2008, ora 00:00
aki
Nu este medic/terapeut
aki
eu am patito altfel.iau anticonceptionale si cred ca sunt insarcinata sunt in spania...si ce fac eu acuma ma duc in romania?sa fac avort nas vrea sa tin bebele...pt ca sunt tanara.si ce ziceai ce pastila?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul