informare

07-10-2009
fantasmic30
Nu este medic/terapeut
fantasmic30
am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati.acum 4 luni mi-am facut o sumedenie de analize..care erau k in afara de helycobacterii bacteria din stomac care a fost descoperit in urma analizei de singe(2.81).mi s-a dat klacid-ospamox-losec timp de 7 zile iar apoi omez timp de o luna..am urmat acest tratament.iar acum dupa ce au trecut 4 luni din curiozitate am fost sa fac din nou analiza dar tot din singe iar acum mi-a iesit 1, 75 deci tot pozitiv.ce imi recomandati sa repet tratamentul?am mai auzit ca cea dea 2-a analiza din singe nu mai are relevanta si ca trebuie facuta endoscopie.sau ca analiza de singe se repeta abia dupa un an...pot spune ca mai am din cind in cind niste ersuri daca beau bere sau acidulat dar nu ma doare stomacul.va multumesc!
3 comentarii
0
07-10-2009, ora 19:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Poti face deasemeni testul antigen in fecale pt helicobacter!
Da un click pe id-ul meu si citeste la subiectul helicobacter pylori!Vei gasi acolo foarte multe informatii in legatura cu aceasta bacterie!
Sanatate!
0
07-10-2009, ora 22:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Fanta: cu medicamente nu te poti vindeca de asa ceva. I-ati gandul de la asa ceva si consulta un medic homeopat. Daca nu crezi cauta aici sa vezi cati s-au vindecat cu medicamente.
Cu homeopatia asa ceva este usor vindecabil.

Jaq: apropo helicobacter: am vindecat o fata din spania pe care am intalnit-o din intamplare la un amic cu acelasi probleme la stomac ca si tine si restul. In 3-4 saptamani nu a mai fost nimic detectabil si nici un simptom prezent. Fata - o politista - mi-a trimis zilele trecute prin mail chiar rezultatul analizelor si era stupefiata ca nu mai era nimic detectabil din temutul "heliciobacter".a luat doar 2 remedii homeopate de cateva ori si s-a vindecat de toate. Bacteria este urmarea bolii si nu cauza ei. Dispare de la sine cu tratament naturist sau homeopat si nu trebuie combatuta asa cum face medicina FARA NICI UN SUCCES
0
08-10-2009, ora 10:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pai si de ce nu imi spui si mie ce tratament homeopat sa fac? :D Ti-am zis doar ca sunt dispusa sa incerc orice!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici