inflamatie sternocleidomastoidian sau altceva.

29-06-2010
dddeee
Nu este medic/terapeut
dddeee
Buna ziua,
Sper sa gasesc un raspuns aici, o indrumare, care sa ma poata ajuta sa termin cu o problema. Nu gasim un tratament si nici un diagnostic care sa elimine problema. Sper sa nu fiu prea incalcit in explicatii.

Acum catava luni bune sotiei mele i-a aparut o umflatura pe sternocleidomastoidian (dreapta) - dupa fizioterapie si unguente si ketonal... nimic - nici un rezultat.

Dupa aproximativ o luna, cineva i-a sugerat (o tampenie s-a dovedit mai tarziu) ca problema ar putea fi tiroida - am facut 2 seturi de analize complete nu doar t-urile la aproximativ 3 luni diferenta - rezultatele au fost chiar mai bune decat ne asteptam noi, rmn, tomo, ecografie - nimic care sa confirme treaba asta.

O doare destul de rau in zona inflamata, de cateva zile mi-a spus ca a simtit si o scadere a auzului pe acea zona (am facut si audiograma acum o luna si nu a fost nici o problema) am fost la orl si i-a spus ca are o otita externa si i-a dat ketonal, betabioptal si ciprinol.

Faza e ca durerea este persistenta si nu ajungem la un rezultat care sa arate o imbunatatire a starii generale si la dezumflarea zonei. Doctorul care ii face fizioterapie i-a spus ca poate fi o inflamatie pe trigemen (nu a aparut pana acum pe rmn sau radiografie sau tomo - nu stiu care) pentru ca am cautat si aceasta treaba. O sa facem acum investigatii dar parca nu cred.

Puteti sa ma indrumati putin intr-o directie care sa puna capat calvarului asta? O inteleg si cred ca trebuie gasita o solutie cat mai rapid ca nu se mai poate.
1 comentarii
0
07-07-2020, ora 10:58
Alexandra V.
Nu este medic/terapeut
Alexandra V.
Buna ziua! Ati găsit răspunsul?
Dupa descriere pare sa fie la fel ca la mine..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.