inflamarea uretrei dupa contact sexual totdeauna!

03-09-2011
indrix
Nu este medic/terapeut
indrix
Buna ziua! va rog sa mi spuneti daca este normal...sper ca nu sunt singura - care dupa un contact sexual...ce-i drept prelungit...am uretra inflamata, evident si usturimi la urinat. Acest lucru ma sperie..gandindu-ma ca mai bine sa nu mai am nici un contact sexual..nu pot lua de fiecare data antibiotice...Rugamintea mea este ca...sa-mi spuneti un remediu PREVENTIV! pt o imunitate mai buna..sau o intarire a rezistentei mucoasei??este normal? multumesc.astept impartasirea unor experiente si sfatul expertilor in domeniu...din acest motiv consider ca am un handicap..
4 comentarii
0
03-09-2011, ora 18:04
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Intai de toate, scoate-ti din cap ca ai un handicap. Orice are o cauza si daca o gasesti se poate rezolva.
Apoi, daca nu exista o nepotrivire flagranta sexuala (penis mult prea mare), normal este sa nu doara, sa usture, pe niciun partener, dupa contc sexual. Normal este sa existe o lubrifiere naturala, in preludiu.
Parerea mea este sa faci PAP si analiza secretiei, sa fii din punct de vedere ginecologic lamurita ca n-ai nimic.
Apoi de mers la urolog, facut analiza din urina.
Daca tot continua senzatia, bun ar fi un consult al canalului urinar, unele femei au urina sterila, dar probleme pe tractul urinar care se resimt la contact sexual.
Nu iti fie jena, fa analizele astea, normal este sa te bucuri de viata ta sexuala, nu sa devina o povara. Altfel, mai devreme sau mai tarziu, afecteaza viata de cuplu.
Sanatate deplina!
0
03-09-2011, ora 19:55
indrix
Nu este medic/terapeut
indrix
multumesc mult de incurajare si as vrea sa stiu in ce consta un consult al canalului urinar...trebuie mers la ginecolog sau urolog?si daca m-ati mai putea linisti si in privinta urmatoare...bine ar fii.pt ca toti barbatii vor si fac asta, ,..folosirea degetelor...si sexul anal, , ce parere aveti..ma intereseaza si mai mult raspunsul. daca sunteti de profesie..cu respect...
0
03-09-2011, ora 20:20
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pentru consultul canalului urinar e de mers la urolog si e o investigatie simpla, nu-ti face probleme.
Cat despre celelalte intrebari:
-folosirea degetelor nu este daunatoare atat timp cat face placere si partenerei si exista igiena a mainilor, unghiilor, ca sa se evite ranire sau transmitere de microbi. Daca nu iti face placere, poti sa spui, e foarte improtant sa comunicati deschis, chiar daca femeia e tentata sa nu prea zica ce ii face sau nu placere. Sigur exista alte gesturi, atingeri care sa aduca relaxare si placere. Nu trebuie sa spui:"asta nu-mi place!", ci "ce bine ma simt cand faci asta!" cand te atinge cum iti e bine.
-sexul anal, la fel ca si celelelate "variante" de a face sex, in afara de cel vaginal, sunt strict la alegerea AMBILOR parteneri! In orice caz, deschis vorbind, daca unul dintre parteneri a practicat, sau are fantasme legate de sexul oral sau anal, tot va dori sa-l faca.
La fel, ca femeie, daca nu iti doresti acest lucru, ( la fel de deschis, fara a face partenerul sa se simta vinovat, si nici Tu) spune deschis ca nu iti doresti acest lucru. Diversitatea in sexualitate nu presupune neaparat sexul anal
.-daca practici sexul anal, ai grija sa nu te ranesti, sa te lubrifiezi, sa folosesti prezervativul! Daca faci sex anal neprotejat si apoi vaginal, 100% se introduc in vagin microbi si alti agenti patogeni care se afla in mod normal in anus (se ajunge la vaginite, infectii urinare, etc)
-pentru toata viata ta: nu rabda in pat, sunteti egali si trebuie sa va simtit amandoi bine, nu dauneaza orgoliului sau psihicului masculin daca spui ca ceva te jeneaza sau nu vrei. Daca are sentimente reale, barbatul ocroteste femeia, nu vrea sa i faca rau.
-pentru barbati: sa nu ia chiar de bune tot ce vad in filmele porno.
Deci: eu zic sa-ti faci analizele astea, sa te protejezi daca e cazul si sa incercati sa discutati foarte deschis despre sex. Viata sexuala satisfacatoare este esentiala intr-un cuplu.
Daca mai ai nelamuri, poti intreba direct, sunt persoane care raspund pe aici si care au habar de cate ceva...si jena nu are sens. Toate-s omenesti.
0
03-09-2011, ora 22:18
indrix
Nu este medic/terapeut
indrix
multumesc f mult..nu mai sunt intrebari...o seara buna!:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.