infertilitate

06-05-2009
natysam_11
Nu este medic/terapeut
natysam_11
pot sa nu sa am copii?am facut hsg si a zis medicul ca o ok, ciclu regulat 28 30 de zile, ovulati nu stiu daca am, am ceva simptome dar nu stiu daca sunt corecte.In luna noiembrie am avut menstruatia in 15 si am mai avut in 22 decembrie practic 37 de zile, in perioada respectiva ma-m sintit rau adica am avut greturi, ameteli, gusturile mancarilor erau diferite, aveam dureri de stomac si am crezut ca sunt insarcinata dar nu a fost asa, de atunci ciclul a venit normal la 30 de zile aproximativ.luna trecuta am facut hsg care a iesit bine, astept sa fi ramas insarcinata, sunt in a 30 zi de la ultimul ciclu, am facut un test de sarcina si a iesit negativ simtome am ca si cum as fi insarcinata, Nu stiu ce sa mai fac datim un raspuns.Am facut ecografi papa nicolau, spermograma analize la sange toate au iesit bine, glicemia a iesit mica nu cred ca asta sa fie problema.Intrebarea mea este de ce am simtomele si de ce nu reusesc sa raman insarcinata?precizez ca acum 4 ani am facut un avort la cerere dar nu au fost complicati.
1 comentarii
0
06-05-2009, ora 17:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu dispera, cu putin noroc si medici buni vei ramane insarcinata.Nu ai spus ce varsta ai.Parerea mea este sa-ti schimbi medicul ginecolog, mergi la cineva cu experienta si reia analizele si testele toate, poate ca totusi s-a scapat ceva din vedere.Poate ca e nevoie de putina terapie gen Duphaston, Polidin, vitamina E etc. si incearca sa ai relatii sexuale mai dese in perioada fertila ; sa evitati stress-ul in acele zile, sa fiti mai tandri unul cu altul si mai odihniti.Cred ca ai nevoie de reevaluari si terapie.Nu-ti pierde increderea si roaga-te.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul