infecţie la stomac?

10-12-2014
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
Acum 1luna am avut niste dureri groaznice de stomac cu arsura in capul pieptului si in gat, cateva zile nu am mâncat mai nimic am slăbit câteva kg, am fost la doctoram făcut analize de sânge, endoscopie digestiva eco abdominal exudat in gat au spus ca am reflux gastric si un helicobacter pylori slab pozitiv mi_au dat tratament cu antibiotic7 zile si pt stomac pt arsura am luat nexium 30zile pe perioada trat. M_am simţit mai binişor dar după ce l_am terminat la câteva zile au apărut iar durerile de stomac cu arsura dar de o intensitate foarte mare nu pot sa mananc mai nimic am stări de voma senzaţie de scaun permanent bolboroseli si foarte multe gaze l_am sunat pe doctorul la care am fost internat si mi_a spus ca aşa o sa am simptomele astea tot timpul pt.ca medicamentele doar maschează durerea si nu o sa le pot lua toată viaţă, nu pot sa cred aşa ceva nu cred ca nu exista vreun tratament, ceva mai bun starea mea sa inrautatit vizibil, nu pot sa muncesc sunt si cu psihicul la pământ nu stiu unde sa ma mai duc ce sa mai iau mai exista ceva alternativ daca ma poate ajuta cineva cu un raspunsvar rog frumos sa ma ajutati
4 comentarii
0
14-12-2014, ora 09:24
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
O sa ai simptomele astea toata viata daca o sa mentii toata viata dieta din prezent ! Helicobacteria apare in mediu acid, daca vei manca in continuare prajeli, carne rosie si grasimi in general vei stimula acidul si problemele se vor tine scai de tine asa cum ti-a spus doctorul !
0
14-12-2014, ora 17:00
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
Dar nu mai mănânc aşa ceva de ceva timp, ţin regim cu legume, carne uşoară peste, toate fierte sau la cuptor fructe sucuri de fructe si legume, nu mai beau cafea, alcool, dulciurile le_am tăiat de pe lista, , am făcut din nou testul cu helicobacter din scaun si nu a mai ieşit dar starea mea este in continuare la fel existas vreun alt tratament alternativ ceva pe baza de plante
0
14-12-2014, ora 19:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pentru arsuri la stomac ia dimineata cate o lingurita rasa de bicarbonat apoi pe parcursul zilei bea cate un litru de ceai care sa contina galbenele, menta, coriandru, chimen, musetel, lavanda, sunatoare si putin pelin care e un dezinfectant bun al intregului tract digestiv ! Menta, coriandrul, chimen, musetelul si lavanda le pui la urma, pe celelalte le poti da cateva clocote !

Succes cu tratamentul !
0
14-12-2014, ora 20:23
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
O sa încerc si asta pe lângă regimul pe care il ţin, cineva îmi spunea sa încerc si cu o linguriţă de miere cu propolis dim.pe stomacul gol sau o ling. De ulei de masl. Tot la fel din încerc orice numai ss ma simt mai bine mai ţinem leg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •