infectii

12-04-2010
silviaboamba
Nu este medic/terapeut
silviaboamba
Buna ziua, ma numesc Silvia si sunt mama unui baietel de 3 ani.I-am facut un exudat faringian si i-a iesit stafilococ auriu -prezent, este pt a doua oara cand ii iese intr-un interval de 6 luni.Data trecuta i-am dat biseptol, ca e sensibil la biseptol, dar cred ca nu a fost de-ajuns.Acum este sensibil la augmentin, biseptol si cefaclor, ce ma sfatuiti sa fac?As incerca sa-i dau augmentin es 642, 90 poate asta e mai puternic.Ce ma sfatuiti? Am uitat sa spun ca el are 15 kg.MULTUMESC
2 comentarii
0
12-04-2010, ora 14:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu stiti ca stafilococul auriu este rezistent la aproapte toate antibioticele ?
Nu numai ca i lde dati de pomana dar acestea ii distrug sistemul imunitar ca orice alte medicament chimic. Indiferent de nume, indiferent de medicul care i-l prescrie.
Va sfatuiesc sa mergeti la un medic homeopat bun si sa apelati la heomopatie. Remediile homeopatice vindeca fara sa distruga organismul. Sensibilitatea pe care o are la anumite medicamente arata ca ficatul copilului este deja la limita si nu prea mai face fata la multe toxine chimice, asa ca aveti mare grija !
Luati-o mai bine pe remedii naturiste si homeopate si feriti-va de astfel de tratamente daca vreti sa vindecati bietul copil. Antibioticele nu ajuta deloc sau aproape deloc.
0
12-04-2010, ora 18:03
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Ar trebui totuşi să vedeţi un medic pediatru ca să vă poată calcula exact doza, orele şi medicamentul- deşi antibiograma poate arăta că este sensibil la ceva, contează şi doza şi modul de administrare etc. Dacă nu veţi da antibioticul potrivit sau doza şi nr de zile suficiente atunci riscaţi să creaţi tulpini de stafilococ şi mai rezistente. În plus contează şi dacă are sau nu simptome, având în vedere că există şi purtători sănătoşi de stafilococ auriu. Cel mai indicat ar fi un consult ORL pediatric şi decideţi atunci (Augmentinul este bun, eficient şi puternic- dar tot trebuie să consultaţi un medic)- iar dacă depăşiţi limita şi daţi în cealaltă extremă cu prea mult antibiotic există riscul producerii unor efecte secundare- cum ar fi candidoze
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.