infectie urinara ?

26-08-2007
madamada
Nu este medic/terapeut
madamada
am o problema medicala si sper ca ma puteti ajuta. De o saptamana am febra cam 37.7, a ajuns uneori la 38 der nu mai mult. Tot de atunci am o durere a canalului urinar. Am luat de 2 zile norfloxacin, si nimic, nicio imbunatatire. azi am urinat cu sange sau cred ca erau cheaguri mai albe nici decum rosu inchis, ma gandesc sa nu fie puroi. urina are culoare normala si nu miroase urat. de asemenea a aparut si o mancarime mai nou. Am fost la doctor si dupa examenul urinar au zis ca am proteine in urina cam multe. destul de confuz totusi.

Multumesc pentru ajutor M
1 comentarii
0
27-08-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Pentru a face un tratament corect al infectiei urinare trebuie sa faceti urocultura cu antibiograma care va indica antibioticul potrivit. De asemenea, o ecografie renala (poate fi vorba de un calcul renal care s-a eliminat) si analize la sange pentru a vedea daca este o simpla infectie urinara sau o afectiune renala glomerulara (insotita de sange si proteine in urina): hemoleucograma, formula leucocitara, VSH, fibrinogen, proteine totale, lipide totale, electroforeza proteinelor, uree, creatinina, ASLO. De asemenea, masurati tensiunea arteriala. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul