infectie urinara? | Forumul Medical ROmedic

infectie urinara?

27-04-2007
pasca
Nu este medic/terapeut
pasca
cum imi dau seama daca am sau nu aceasta infectie..in conditiile in care nu stiu a fi avut vreodata acest diagnostic.Se ia doar o proba de urina dimineata si se duce la laborator?...Mentionez ca in secretie si in sange nu mi s-a depistat pana in prezent nimic, dara cu toate astea parca ceva imi spune ca nu e in ordine si anume un mic disconfort in timpul actului sexual, si urinari dese care apoi duc la mici scurgeri galbui pe chilot asemeni urinei.Sa fie asta infectie urinara?Ce ma sfatuiti?Multumesc.
3 comentarii
0
27-04-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este necesar un consult medical. A face mai întâi analize şi după aceea consultul este un fel de a proceda asemănător cu plasarea carului înaintea boilor.
0
27-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
O urocultura te-ar lamurii daca este intradevar o infectie urinara. Cumpara-ti un recipient steril de la farmacie sau cere o eprubeta sterila cu dop de la un laborator, si recolteaza-ti o urocultura.
Tehnica: te speli cu apa si sapun, primul jet urinezi in vasul toaletei, apoi la mijlocul jetului urinezi direct in eprubeta starila. nu atingi dopul eprubetei de nimic, nu urinezi in alt vas si apoi sa torni in eprubeta sau recipientul steril. Pentru o analiza corecta este necesara urina din mijlocul jetului.
0
12-03-2009, ora 10:43
criss22
Nu este medic/terapeut
criss22
buna ziua! am 22 de ani, am aproape o luna de cand m-am operat de colecist acum sunt foarte bine dar mi-am facut analizele mi-au iesit foarte bune, numai la analiza de urina mi-au depistat infectie urinara !! nu am facut nici un tratatment iar de o saptamana au inceput durerile de ovare, sunt dureri si atunci cand urinez, de fel sunt o persoana foarte curata in special cu igiena intima dar am niste scurgeri, un lichid alb cremos pe care il am si in timpul actului sexual, i-mi da si o stare de nervi de neplacere si nu stiu ce fac cum sa scap, va rog daca puteti sa ma ajutati va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •