infectie sau nu?

19-11-2009
manu1
Nu este medic/terapeut
manu1
Buna ziua! Am o problema.De doua zile ma doare toata partea dreapta(sus si jos) a maxilarului...e o durere care tine circa 5 minute si apoi trce..si iar revine.., iar astazi au inceput sa imi vuiasca urechile atat de tare incat nu prea mai auzeam ce vorbeau ceilalti in jurul meu, si ma dureau. In plus ma inrosisem toata la fata(din spusele colegilor mei) Oare sa fie vreo infectie la o masea?Eu am avut foarte multe infectii la masele..dar nici una nu s a prezentat asa...In cele 5 min cat am durerile daca apas pe fiecare masea ma doare, altfel nu. Ahh si am uitat sa mentionez ca imi amorteste si bolta palatina(tot in partea dreapta). Am fost la medic general(de familie) si mi a zis ca am sinuzita maxilara..dar mie nu imi curge nasul..ce credeti? oare am o infectie la vreo masea?
2 comentarii
0
20-11-2009, ora 22:32
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
mergeti pt un consult la chirurgie bmf la spitalul de stomatologie, calea plevnei nr 19
0
22-11-2009, ora 10:02
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
După spusele D-ră, din mesaj, rezulta a fi mai degrabă o pulpită acută. Numai la pulpită acută, sânt aşa simptome şi ar fi de dorit, ca să vă prezentaţi cât mai repede la un medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul