infectie recidivanta de patru ani

06-02-2010
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Bunaziua! Ma confrunt de 4 ani cu o infenctie urinara recidivanta. Mentionez ca de 4 ani mi-am inceput viata de casnicie si implicit sexuala. Am o mare nelamurire... La doar o luna de la primul contact sexual au inceput toate problemele mele si continua si acum. Infectii cu E.Coli, candida, 2 endometrite hemoragice cu suspect SEU, un avort incomplet saptamana 6 cu chiuretaj si frotiu intens inflamator aproape tot timpul inafara curelor cu antibiotic. Dupa fiecare contact, a doua zi imi incep problemele. Credeti ca e ceva cu transmisie sexuala? Am putea lua o schema de antibiotic impreuna? Ultima data mi sa dat o schema timp de 1 luna cu 3 antibiotice diferite, antiinflamatoare si urinex. Dupa o luna analizele au iesit mai rau in sensul ca VSH tot marit si ca bonus un chist ovarian si piatra la rinichi. Acum fac tratament homeopat de dexotifiere si sper din toata inima ca voi reusi sa scap. Problema e ca nu mai avem curaj sa avem contact sexual de teama sa nu inceapa iar. Ne puteti recomanda ce se poate face in cazul acesta? Exista o speranta? Va multumesc!
5 comentarii
0
06-02-2010, ora 08:53
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Revin sa completez (scuze) ca schema de antibiotic am luat-o numai eu si in timpul acesta am avut contacte sexuale.
0
06-02-2010, ora 10:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dupa cum ai remarcat singura tratamentele cu antibiotice inrautatesc situatia si nu vindeca nimic.
Este imposibil sa te vindeci cu alopatia si ficeare tratament facut este echivalent cu daune masive aduse cordpul. Ar fi cazul sa realizezi acest lucru. Te poti convinge cautand in acest forum despre cazuri asemanatoare. Invata din greselile altora caci nu ai timp sa le faci pe toate pe cont propriu si sunt si dureroase astfel de experiente. In plus industria farmaceutica profita din durerea si naivitatea noastra.
Mergi mai bine la un medic homeopat cu experienta, homeopatia vindeca asa ceva destul de usor, insa trebuie sa dai de un medic bun care face homeopatia adevarata. Ti-as putea recomanda pe cineva daca te interesreaza.
0
06-02-2010, ora 12:23
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Trebuie sa faceti AMANDOI analize si tratament, SIMULTAN; daca numai tu te tratezi, te reinfectezi de fiecare data, chiar daca sotul nu are semn de vreo boala. Sanatate!
0
06-02-2010, ora 15:33
Maxim Marina
Nu este medic/terapeut
Maxim Marina
Esti sigura ca este vorba doar de E.coli??Te sfatuiesc sa faci un test papanicolau, examen secretie vaginala(cu antibiograma) complet si cu antigen pentru Chlamidia si mycoplasma care sunt responsabile de infectii agresive urinare, genitale si de cele mai multe ori de avorturi spontane...Candida ai facut-o de la curele cu antibiotic, desi este suparatoare, nu este asa de periculoasa...De fiecare data la cure de antibiotic ar trebui sa iei probiotice si tratament antifungic(nizoral comform prospectului sau Diflucan 150 mg priza unica)..Pentru infectia cu E coli daca este rezistenta la tratament se poate face autovaccin la institutul Cantacuzino, din urocultura.Trebuie sa rezolvi problema cu acel calcul renal, pentru ca intretine infectia urinara...
0
06-02-2010, ora 21:43
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Multumesc mult pentru raspunsuri! Acum urmez un tratament homeopat recomandat de un doc. specialist in homeopatie de aici din Oradea. Sper din toata inima sa se rezolve ceva. L-am inceput de 2 sapt. si sunt cam speriata ca am tot felul de reactii noi cum ar fi dureri intense in diferite parti a abdomenului, greturi, ameteli etc. In privinta sotului meu nu a facut analize si nici eu pe cele pentru Chlamidia si Mycoplasma. O sa urmez sfatul dv.de a le face impreuna si de a urma o schema de tratament in doi dupa ce primesc rezultatele. Eu intradevar am facut urocultura si m-a gasit pozitiva la E.Coli. Am si antibiograma. Va multumesc din suflet si ma simt incurajata!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legumele proaspete și salata - un pericol pentru sănătate?
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • Reglementările care restricționează consumul de antibiotice în creșterea animalelor, asociate cu o reducere a infecției cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •