infectie masea

20-09-2012
ligiag05
Nu este medic/terapeut
ligiag05
Buna ziua. Am o infectie la masea si nu sunt in tara pentru a ma duce la stomatolog si nici antibiotice nu pot cumpara fara reteta. As vrea sa stiu ce as putea lua in afara de antibiotice si daca exista un pansament steril ce poate fi tinut la masea, avand in vedere ca s-a rupt si o bucatica din ea. Multumesc!
3 comentarii
0
20-09-2012, ora 06:03
Flavius_Br
Nu este medic/terapeut
Flavius_Br
mergi si scote o parerea mea. asa am facut eu :)
dupa ce trateezi infectia. daca mergi la dentist...iti da si reteta ptr antibiotice
0
20-09-2012, ora 11:44
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Eu zic sa mergi neaparat la medic indiferent cat costa. Sa iti puna o plomba iar cand vii in tara sa iti pui coronita ( de cele mai multe ori daca dintele are bucati lipsa atunci trebuie pusa coronita), insa provizoriu poti folosi si o plomba, chiar si pentru un an.
Salveaza-ti maseaua, gandeste-te ca o mai poti avea inca 20 de ani de acum inainte, chiar conteaza atat de mult banii? Si 500 de euro as da pentru a-mi salva un dinte.,
0
06-01-2013, ora 17:26
ANDREEAROXANA1990
Nu este medic/terapeut
ANDREEAROXANA1990
Buna seara!Am si eu o problema si as vrea sa stiu parerea unui doctor, nu pt ca mi-ar fi teama sa merg la dentist ci pt ca fiind week-end nu am gasit nici macar un cabinet stomatologic deschis nici macar unde se presupune ca este policlinica in regim de urgenta, in fine...imi da o masea de minte in partea dreapta jos, ultima.De vreo 4 zile ma doare capul, iar durerea cedeaza pt cateva ore dupa ce iau ketonal forte apoi reapare...si cum nu era de ajuns durerea de cap a inceput sa ma doara si maseaua de minte despre care spuneam cu ochi cu tot, ideea este ca un sfert din masea este deja iesita dar mi s-a desprins gingia de pe ea si s-a inflamat f tare, de 2 zile iau antibiotice si antiinflamator la indemnul farmacistei dar durerea cedeaza pe moment iar umflatura deloc.compresele cu apa rece ma ajuta cu ceva?si am uitat sa spun ca a facut si puroi, daca apas putin pe gingia umflata iese puroi...va rog ajutati-ma cu un sfat.Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul