infectie la gingie

19-10-2007
smoochy
Nu este medic/terapeut
smoochy
acum o luna am fost la un dentist sa imi plombeze o carie la dintii din fata. dupa maxim o saptamana am tras curent la unul dintre dintii plombati si ma durea destul de tare, intre timp a inceput sa-mi treaca durerea insa simteam tot mai des niste palpitatii la gingie iar acum o saptamana a inceput sa se imflameze. azi a fost asa de imflamata incat nu am putut sa merg la scoala. a trebuit sa merg la dentistul meu ca sa-l intreb ce se intampla si el mi-a spus ca trebuie sa-mi scoata nervul(nu putea sa ma anunte inainte sa imi faca caria ca trebuie sa imi scoata nervul oare?)din pacate nu am avut destui bani la mine sa-mi permit extractia nervului si pana luni nu mai este deschis. ce sa fac ca sa previn o agravare pana atunci?
1 comentarii
0
19-10-2007, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Faptul ca gingia este inflamata NU este de la nerv, ci de la faptul ca obturatia(plomba) nu este bine finisata !!! Insa daca durerea de la dinte persista si incepe sa doara din ce in ce mai mult, inclusiv la percutie in ax(verticala), este cazul sa scoti nervul, dar avand in vedere ca este dinte din fata te sfatuiesc sa mai astepti putin pana a scoate nervul, mai ales ca spui ca a inceput sa treaca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul