mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?

15-10-2009
exx
Nu este medic/terapeut
exx
in urma cu mai bine de 3 luni am avut un contact sexual cu o persoana...contacutl neprotejat a durata maxim 10-15 secunde, dupa care am folosit prezervativul.
in urma cu aproximativ 2-3 saptamani am inceput sa resimtit o durere de gat(in urma unui meci de fotbal p care l-am vazut l o bere rece in conditii nu chiar fericite fiind imbracat sumar).Am crezut la inceput ca este o simpla raceala.Am urmat un tratament cu paracetamol, si strepsils.in cca. 4 zile mi am mai revenit.Dupa inca cateva zile am inceput s anu mai am pofta de mnacare, stari de subfebrilitate cuprinse intre 36, 8 si 37, 2.Am mers la medic si mi au zis ca am faringoamigdalita.Am urmat tratament cu Augmentin 1 g timp de 7 zile, insa nici un rezultat.Mai mult in gura mi au aparut pe obrajii interiori cred ca ceva lichen plan si limba prezinta ceva substanta alba.Vazand aceste simtome am mers si mi am facut aanalizele de sange si am facut si un test hiv(am primit un bilet de serologie hiv1/2 negativ realizat cu aparatul :"Linnie elisa Sanofi Pasteur")...
As vrea sa intreb daca acest test este acelasi cu "celebrul" "ELISA", care sunt sansele ca rezultaul sa nu fie cel corect, si daca mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt "suferinta" mea.
Va multumesc!!!!
1014 comentarii 12 ..... 33 34 Înainte ›
0
16-10-2009, ora 10:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu te mai panica atata de HIV caci pana acum nu a fost depistat de nimeni acest virus in mod direct. Dovada este indirecta, dupa niste enzime din sange care pot aparea de la absolut orice. Si d ela hepatita, vaccine, boli. Boala de SIDA are ca unica cauza nu un virus ci distrugerea sistemului imunitar de pe urma radiatiilor si toxine, asa cum ii spune si numele. 99% din prim ageneratie de copii care ai facut SIDA in Romania au fost nascut scurt dupa 1996. Dupa Cernobil ! Asta spune deja tot. HIV este o mare inventie ca lumea sa nu-si dea seama de cauza adevarat: radiiatiile si toxinele chimice.

Amandoua testele pe care le numesti dau ca in peste 90% de cazuri rezultate fals pozitive, informeaza-te in linkul de mai jos despre SIDA

Chiar daca ti-ar veni testul deci pozitiv ai o sansa de eroare imensa sa fie gresit. Asa ca stai linistit.
Cunosc multe cupluri casatorite care au au avut sex de nenumarate ori si numai unul s-a imbolnavit de SIDA. Daca ar exista intradevar un virus contagios ar fi amandoi infectati.. In cazul unui singur contact de 15 secunde ar fi mai putin decat imposibil.
Nu ai precizat ce sex ai.
0
16-10-2009, ora 10:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dovezile că un virus poate creea o boală se bazează in medicina pe următoarele conditii:

1. În toti care au boala exista virusul în număr mare oentru a creea boala
2. I npersoanele care nu au boala acel virus nu este prezent, cel puţin nu în măsura în care este prezent la cei bolnavi
3. După ce virusul s-a izolat şi să crescut în cultură, acel virus poate cauza boala
4. Boala cauzată de virus se poate împiedica prin vaccinare sau prin sistemul imnunitar
5. Boala poate fi vindecată cu medicamente antivirale
6. Boala poate fi oprită prin evitarea contagierii cu virusul HIV

In cazul la HIV nu avem indeplinite NICI una din aceste conditii, adica este o prostie sa afirmi in mod stiintific sau medical ca SIDA ar fi creeata de un visus HIV.

În peste 75.000 de articole despre SIDA din 10 ani s-a constatat că:

1. În multe cazuri pacienţii cu SIDA nu au HIV şi în cei care au virusul (dovedit indirect), acesta nu este în cantitate mare pentru a creea o boală

2. În peste 12 milioane de pacienti care NU au SIDA, HIV este prezent, chiar
într-o concentratie mai mare decât la pacienţii SIDA

Şi în ciuda la finanţările masive de cercetare, nimeni nu a fost în stare până acum să:

3. să creeze SIDA la cimpanzei prin injectii cu viruşi HIV
4. să dovedească că sistemul imunitar poate oori HIV/SIDA
5. să se facă un vaccin care să împiedice SIDA (n.t. ca la gripa aviară sau porcina..)
6. să vindece SIDA cu medicamente antivirale
7. să impiedice răspândirea la SIDA în ciuda prezervativelor şi a acelor sterilizate din spitale ( cunoasteţi vreun singur doctor sau soră medicală aşa de imbecil să folosească în ziua de azi un ac de două ori într-un spital plin de ace ieftine şi de "one-way" ????)

În anul 1984 numai 0, 4% din populatia USA erau HIV pozitivi, în anul 1994 rezultatul a fost acelaşi: 0, 4% ((Duesberg 1992g und 1994a und NIAID 1994)."
Şi asta în cazul unui virus contagios !!!!
Timp de 10 ani, virusul nu s-a răspândit deloc ! A nu se uita ca că testele HIV nu au absolut nici o relevantă, dând rezultate pozitive false de peste 90% iar un virus HIV încă nu a putut fi izolat.

Autorităţile oficiale pentru SIDA, CDC, nu a afirmat niciodată că una din bolile numite ca SIDA (plural) ar fi una nouă. Nimeni nu spune asta.

NUMAI IN MASS MEDIA SE SPUNE ASA CEVA !.

Toate bolile care sunt diagnosticate ca SIDA sunt boli vechi şi cunoscute. Dacă se găsesc anticorpi HIV în sânge atunci se bănuieşte că virusul HIV este responasbil pentru boală şi atunci omul are automat SIDA.

În anul 1983 au fost definite (de CDC) următoarele boli ca fiind bolile care caracterizează SIDA:

Pneumocystis carinii, pneumonie
Kaposi Sarcom
Toxoplasmoza
Strongyloidosis
Aspergillose
Kryptokokkose
Candidiasis
Cryptosporidiosis
Zytomegalie-Virus
Herpes simplex
Leucoencephalopatie(Papova-Virusi)
Lymphom

În anul 1985 au fost adăugate încă 7 boli la boala cu numele SIDA:
Mycobacterium-avium- sau M. kansasii, extrapulmonar
Histoplasmoza
Isosporoza
Burkitt Lymphom
Lymphom, immunoblastic
Candidiasis la bronhi
Candidias la plămâni

În anul 1987 au fost adăugate încă 8 boli la boala cu numele SIDA:
Encephalopathie, Dementă
Mycobacterium tuberculosis
Wasting Syndrom
Kokzidioidomycoza
Kryptokokkoza
Zytomegalie-Virus la ficat, splina
Zytomegalie-Virus la retina
Septicemie cu salmonele

În anul 1993 au fost adăugate încă 8 boli la boala cu numele SIDA:

Infectie la plămâni cu bacterii
Cancer cervical
Mycobacterium tuberculosis
Infectie la plămâni cronică

Şi în plus o "neboală": o persoana este bolnavă de SIDA când:
"Numărul de celule CD4 T este mai mic decât 200 cele pe microlitru sau mai puţin de 14% decât de nivelul aşteptat."

Din anul 1993 deci nici măcar nu mai trebuie ca cineva să fie bolnav pentru a avea SIDA. Persoanele care sunt numai HIV pozitive fără a avea vreo boală din cele de mai sus şi au un număr de celule CD4 T mai mic de 200 pe microlitru devin din anul 1993 automat că fiind bolnave de SIDA.

Concluzia: meteodele de analiza la HIV duc numai convingerea cu impact psihologic negativ maasiv ca pacientul nu ar mai avea penumonie sau una din bolile si infectiile enumarate mai sus si SIDA.
Atunci primeste tratamentul cu ATZ care blocheaza inmultirea celulelor din corp si asta si cu convingerea ca este bolnav incurabil deschide deja usa la sicriu pentru cei mai multi oameni.
Deja verdictul de SIDA gresit, chiar fara nici un simptom sau boala are un efect negativ incredibil pt. cineva care il crede.
0
16-10-2009, ora 12:05
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna, pt linistea ta poti repeta testul ELISA sau testul final :WESTERN-BLOT. Cam 5-30 zile este perioada dintre infectare si debut simptome: febra usoara, faringita, tulb gastro-intestinale, ulceratii bucale, limfadenopatie, apoi urm faza acuta cu viremie inalta si o lifocitopenie CD4 severa, iar dupa varful viremic, incarcatura virala scade si se stabilizeaza la un nivel constant, intr-o perioada de aprox. 12 luni de la infectare.Oricum o pers infectata devine purtatoare hiv pe viata, virusul ramanand cantonat in organism, mai ales in sange, sperma si secretii vaginale. Multa sanatate !
0
31-10-2009, ora 12:05
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Buna ziua,

Ce spuneti aiici ma inspaimanta si pe mine,

In urma cu 6 saptamani am avut un contact sexual ORAL si PROTEJAT cu o prostituata, Ma-m jurat de nenumarate ori in Biserica si in fata bunului Dumnezeu ca nu voi mai face asa ceva... si ca am fost un stricat si un prost.

Povestea mea incepe la 1-2 zile dupa contactul sexual, in care m-a luat o raceala, curgea nasul, si putin dureri in gat, aceasta raceala a tinut cam 5-6 zile, dupa cre a luat-o si pe prietena mea... dar la 1-2 zile distanta dupa ce am facut sex...dupa ce m-a lasat raceala.s-a ivit o diaree, care m-a tinut pana acum... aduca la distanta de o saptamana dupa actul sexual, si a tnut in jur de 4-5 saptamani, va imaginati ca in prima saptamana si a doua nu am fost bun de nimic, nu ma gandeam decat la ce am putut sa fac, am slabit si de la 86-87kg la 84-85kg... am spus ca pana aici mi-a fost, au inceput sa-mi treaca prin cap ganduri de sinuciere, si nu stiu nici acum ce sa mai fac, tot timpul ma gandesc numai la asta, sunt pur si simplu terminat, distrus psihic. acum ceva timp, m-au durut si picioarele asa tim de 2-3 zile...
pe prietena ema a durut-o capul cam timp de o saptamana la rand (bine...poate ca era si din vina premenstruatiei si menstruatiei...nu stiu ce sa mai zic) in timpul primei saptamani de diaree am slabit, si aveam stari de moleseala asa oarecum, de deshidratare, tin sa amintesc ca nici nu am tinut un regim alimentar adecvat, si atunci cand l-am tinut incepuse sa ma mai lase putin... toti medicii la care am fost mi-au zis ca nu e motiv de sperietura, ca virusul hiv nu se ia atat de usor, mai ales prin sex oral... si ca daca am folosit prezervativul sunt exclus din aceasta situatie... nu stiu ce sa mai cred pe de alta parte, cand ma uit pe internet, la simptome si la toate cele, o iau iarasi pe aratura dau in paranoia si toate cele. as vrea sa imi fac testele, dar imi este o frica de inebunesc...nu stiu ce sa mai fac, poate imi puteti da si mie un sfat...

Cat despre intamplare... m-am jurat in Biserica la Bunul Dumnezeu ca nu o sa mai fac, si sfatuiesc pe toata lumea sa nu faca asta vreodata!

Va multumesc mult de tot!


O zi frumoasa!
0
19-11-2009, ora 13:12
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
nu te speria mai mult decat trebuie. Tie ti s-au intamplat toate in decurs de cateva zile de la contactul amintit. Diareea pronunata nu apare dupa o sapta de la infectare. Tot ce ai patit e mai greu sa fie pus pe seama HIV, mai degraba pe o stare generala mai putin buna a organismului accentuata de panica ta.
Spre linistea ta, fa un test. E gratis la Directiile de sanatate publica si unele spitale, sau max 35 lei la laboratoare. DEcat s anu dormi nu stiu cate nopti, mai bine nu dormi 2-3 pana la rezultate. Oricum, nu cred ca ai ceva.
0
19-11-2009, ora 22:20
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Salut,

Multumesc mult, dar mult de tot pentru sfat... in ultima saptamana mi s-au ameliorat toate aceste simptome, am o stare generala mai buna, si fac eforturi sa nu ma mai gandesc atat de des la asta. tot ce pot spune este ca mi-as face testul dar imi este frica.

Nu stiu cum voi face intr-un final...

Si eu sper si ma rog in fiecare zi si seara la Bunul Dumnezeu pt. sanatate si nimic altceva...

Doamne ajuta..

Multa sanatate!
0
20-11-2009, ora 09:16
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
E bine sa pui punct ideilor, nu vad cum ai avea HIV. Vezi ca pe masura ce va trece timpul o sa devii ipohondru spre paranoia. Si nu e cazul, HIV ractioneaza lent, iar simptomele tale au aparut la cateva zeci de ore dupa contact. Stiu cum e sa iti fie frica sa faci testul, dar crede-ma, dupa ce il faci, chiar de nu ai aflat inca rezultatul, ai o mare usurare, stii ca ai facut ce trebuia. Nu poti trai de acum inainte ani de zile cu gandul ca "s-ar putea sa ai ceva ce ti-ar schimba viata" SI TU SA NU AI NIMIC.
Curaj, testul nu schimba nimic fizic la tine, dar pshihic te va aduce la normalitate.
Multa sanatate!
0
21-11-2009, ora 09:28
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Salut Inca odata,

merci iarasi pentru sfaturi, voi incerca il fac pana la urma cumva...

Ai mare dreptate, cred ca in ultimele 809 saptamani pierd zilnic cam 2-3 ore documentandu-ma despre tot felul de boli si despre HIV... Am luat-o razna rau de tot...

Doamne ajuta sa fie bine!

Multumesc mult din nou,

Multa sanatate tuturor, ca asta conteaza pana la urma!

O zi buna!
0
25-11-2009, ora 12:16
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
Sper ca ti-a fost d efolos un pic ce ti-am zis. In a 10-a saptamana deja poti pune baza pe rezultatul testului. Vad ca toti isi dau cu presupusul ca SIDA e o boala inventata. Dar pe tine nu te intereseaza statistica ci persoana ta. Asa ca, daca nu vrei sa innebunesti cautand zilnic pe net povesti despe boli, fa un pas. Altfel, cum ai zis-o chiar tu, garantat o iei razna. SI e pacat, avand in vedere ca e al naibii d eputin probabil sa ai HIV.
Curaj!
0
25-11-2009, ora 19:57
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Salut Mark,

Merci mult de tot pt sfaturi...

Mi-am luat inima-n dinti si FIX la 2 luni de zile (adica 9 saptamani - aproape 10) mi-am facut testul.

REZULTATUL. = NEGATIV.


Intre timp am gasit si pe net tot felul de forumuri cu experti in acest sens, care spun ca nu este nici un risc pt sexul oral.sau daca exista este de 0.0001% sau ceva de genul...

In fine... nu stiu cat de adevarate sunt aceste date, bineinteles ca nu ma voi culca pe o ureche acum, sa se mai intample si urmatoarea data, mai ales ca m-am jurat de nenumarate ori in Biserica si la Domnul ca nu voi mai face.

In fine... oricum ma simt mult mai bine dupa acest rezultat.

Din ce am vazut pe siteurile din afara lumea zice ca un test concluzidv si dfdinal este pus la 3 luni... nicidecum la un an, cum se spune pe la noi... parca la noi prea se trage de par cu orice, si se exagereaza cu orice, cred ca cei de peste ocean sunt cu mult mai evoluati din orice punct de veere fata de noi...

Merci inca odata e sfaturi !


Seara buna!
0
26-11-2009, ora 19:53
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
robi, ----------*, testul HIV este concludent dupa 6 luni de la contact. deci daca vrei sa fii cu adevarat psihotic, iti sugerez sa repeti testul. n-am mai auzit in viata mea de un speriat in halu asta. pai si daca prin absurd vei capata virusul HIV (un risc care tinde spre zero) ce-o sa faci? tu stii ca, avand in vedere noile tratamente, o persoana infectata cu HIV are o speranta de viata de 20 de ani, dupa infectie? si ca suntem la maxim 5 ani distanta de descoperirea unui remediu definitiv pt eliminarea virusului ?

(*modificat de admin)
0
26-11-2009, ora 21:46
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Buna seara,

Multumesc totusi pentru sfaturi...
Crede-ma ca stiu aproape totul despre acest subiect...
Oricum prefer sa nu iau in seama unele aspecte rautacioase ale mesajului tau.
Pur si simplu asa ma simt in unele momente si nimeni nu le poate schimba decat diverse persoane care iti dau sfaturi de bine, eu, si bineinteles, credinta in Dumnezeu.
Oricum asta nu ma va opri sa incerc sa fiu si mai credincios decat inainte... si voi incerca sa o fac..
( ca o paranteza... deja ma simt mult mai bine acum)

Merci oricum de sfat !

O seara buna!
0
02-12-2009, ora 09:27
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
cemah, nu mai speria oamenii. E adevarat ca pt o infima parte dintre cei care se testeaza HIV, anticorpii nu sunt produsi decat la 5-6 luni de la momentul infectarii, dar pt 95% dintre subiecti, anticorpii sunt produsi in max 14-16 saptamani. Robi, e bine ca ai facut pasul asta. Pt linistea ta definitiva, repeta testul peste 3-4 luni. Dar poti sta linistit si pana atunci. Nu ai nimic.
0
03-12-2009, ora 01:25
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Buna seara Mark,

Merci frumos pentru vorbele frumoase si sustinere,
Ai dreptate, mi-am mai programat in minte un test prin martie la anul,
Nu stiu cat de bun si relevant a fost si acesta pt ca a fost facut la o policlinica din asta privata si a costat foarte putin, ceva in genul pana in 20ron... sa fie oare destul de bun ?

O trebui oare neaparat din alea super specializate ELISA sau altele??
Nici nu stiu ce sa mai cred, dar sunt foarte foarte multumit de rezultadtdul dprimit acum..si Da Doamne sa fie si urmatorul la fel...

Multa sanatate tuturor ca e mai buna decat toate, Dumnezeu fie cu voi, si fie ca el sa faca lumea asta mai buna...

O seara frumoasa tuturor.
1
03-12-2009, ora 16:30
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
Ai facut deja ELISA, e testul standard.
Stai calm, ganduri usoare pana al urmatorul test, sunt curios ce o sa mai inventezi pt a nu fi linistit si dupa al doilea test.
Sanatate! Ai grija la cea psihica! Sa nu o iei pe aratura de atatea ganduri.
0
03-12-2009, ora 23:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cemah, ce vocabular ai...aproape de limita inferioară a Coprolaliei. NU mai caracteriza oamenii după modul în care te vezi pe tine...nu robi este idiot...de când responsabilitatea şi regretul sincer sunt idioţenii, paranoisme şi elemente psihotice???? Te rog frumos...îţi voi raporta mesajul şi ţi se va şterge! Învaţă să vorbeşti, să scrii, să expui ceva civilizat, altfel vei rămâne la stadiul de individ cu manifestări coprolalice (individ care are tendinţa patologică de a folosi cuvinte obscene...)...

Nu mi-o lua în nume de rău...şi totuşi, dacă aşa o vei lua, nu te obosi să-mi adresezi injurii, sunt imunizat de un vaccin, care se numeşte detaşare psihogenă!
Numai bine şi multe binecuvântări ;)


P.S. Robi, ai grijă de tine în continuare!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
04-12-2009, ora 05:28
izabelle
Nu este medic/terapeut
izabelle
buna.as avea o intrebare si as dori un raspuns cat mai curand daca este cu putinta.acest virus nu se poate detecta prin analize normale de sange?
0
04-12-2009, ora 14:19
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
izabelle, nu se poate, din pacate. Doar variza putin dupa infectare nr de globule albe, apoi revine si pe termen scurt nimic nu indica prezenta virusului. Doar dupa multi ani nr de glibule albe va incepe sa scada, odata cu imunitatea.
0
04-12-2009, ora 21:41
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Buna seara,

Multumesc inca odata amandurora, si lui Mark, si lui Nick, totusi, banuiesc ca CEMAH nu a fost rau intentionat, tocmai de aceea am si spus ca voi ignora anumite parti ale textului sau, oricum acum nu ma mai simt atat de rau, doar ca neurologic. ma gandesc mai tot timpul la lucrul asta, si la servici ma concentrez mai greu decat inainte, dar toate astea vor trece, cred eu.

Oricum merci frumos ptr. sfaturi, ma bucur ca mai exista si oameni de bine in tara asta.

Numai bine tuturor !
Sanatate!
Dumnezeu fie cu voi !
0
04-12-2009, ora 21:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut,

Robi, Cemah n-o fi fost rău intenţionat, dar datorită limbajului i-am raportat mesajul. În câteva zile va fi şters de pe serverul Romedic (sper).
Toate cele bune şi multe binecuvântări!

P.S. Am să-ţi rsp la mesajul privat în câteva zile!
0
04-12-2009, ora 21:56
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Super :-)

Oricand poti, nu-i graba !

O seara frumoasa si un weekend la fel !

Merci,
0
23-01-2010, ora 13:54
Doggy
Nu este medic/terapeut
Doggy
Salut!

Probabil incertitudinea ii cel mai mare dusman al omenirii. M-a prins si pe mine don pacate. As avea o intrebare; va rog cei care va pricepeti sa imi dati un raspuns sau macar o opinie daca se poate. Am fost impreuna cu o fata, dar nu aveam decat sex oral cu ea, mai precis doar eu lins-o timp de 2-3 minute, atat, altceva nu a fost. Eu personal nu am avut nici o simptima, absolut nimic; prietena mea dupa ce am avut un contact sexual, peste 1-2 saptamani are simptome de raceala: ii doare gatul, ii curge nasul, a avut o noapte febra mai mica si a avut si diaree. Iar dupa toate acestea mi-am amintit ca fata cu care am fost avea o infectie(probabil oftoza) in gura si la gat; iar acuma nu are pofta de 2 saptamani, dar asta deja de vreo 2 luni sau si mai mult de cand am fost cu ea.
Ce ziceti, am sanse sa fiu purtator al virusului si sa ii fi dat prietenei? Mersi mult tuturor!
1
25-01-2010, ora 00:09
robi111222
Nu este medic/terapeut
robi111222
Salut Doggy,

Cel mai bine este, parerea mea, un set de analize, eu le-am facut treptat... odata la 50 zile VDRL + TPHA si odata la 60 zile HIV-ul si mi-au iesit toate negative. Am sa le repet la 6 Luni,
Pana acum 1 luna de zile eram terminat, acum incerc sa nu mai gandesc absolut deloc la acest subiect.

Iti recomand cu caldura niste analize, Mergi la o clinica privata, sunt foarte ieftine testele, vreo 40 lei cu totul VDRL+TPHA+HIV test.

O seara buna !
Ai de grija, sanatate multa si Dumnezeu fie cu tine, si fie cat mai ingaduitor cu totii !
0
25-01-2010, ora 00:21
Doggy
Nu este medic/terapeut
Doggy
Salut Robi!

Mersi mult pentru comentariu! Mai astept cateva luni sa treaca in total aproximativ 6 luni si dupa aia voi face un test hiv. Pana atunci incerc sa-mi controlez mintea! Toate cele bune tuturor!
0
02-02-2010, ora 12:02
mark23
Nu este medic/terapeut
mark23
doggy, nu are rost sa stai 6 luni in incertitudini. Oricum, pt sexul oral practicat de barbat femeii, se spune ca riscut de infectare a aproape zero. In sensul ca intre lesbiene, una fiind infectata nu s-au gasit cazuri de tranmitere la perechea ei. Si iti dai seama ca ambele au lins mult mai mult decat tine. Daca nu ai curaj, incearca sa iti faci si la 3 luni de la contact du-te si fa un test.
0
12-03-2010, ora 11:53
mambo_
Nu este medic/terapeut
mambo_
Buna ziua.am avut o zi taiaosa rau de tot :( acum o saptamina am fost sa-mi fac test hiv.hepatita etc.si acum 3 zile am fost sa=mi iau rezultatul, ce credeti, mi au sugerat fetele de acolos a iau un lok, si sa mi spuna ca analizele mele nu au iesit bine :( si ca sunt trimise la bucuresti pentru a analiza singele...e posibil sa fie o eroare ?deoarece mi s=a spus ca e posibil sa fiu cu hiv :(
0
12-03-2010, ora 12:45
noob
Nu este medic/terapeut
noob
posibil sa fie si eroare! dar ai avut riscuri care sa te expuna la virus?
0
12-03-2010, ora 12:45
mambo_
Nu este medic/terapeut
mambo_
Mersi frumos scarface, sper si sper sa fie ok, pentru ca sunt speriat, trebuie sa recunosc...si da nu am specificat.sunt Mascul...idea era ca neavind informatii despre acest virus...cind mi au spus fetele de la cabinet ce si cum, am simtit ca imi cade cerul in cap...dar m am mai linistit, citind una alta pe net...si am vazut ca si daca Fereasca D-zeu ar fi sa iasa rau...sunt tratamente etc, care tine acest virus blestemat pe lok..imi tot faceam ganduri negre ca dau in cine stie ce, ca etc...Multumesc pentru raspuns
1
12-03-2010, ora 14:30
noob
Nu este medic/terapeut
noob
Sunt tratamente dar au efecte secundare. Se aude ca in 5 ani ar putea apare antivirusul.
0
30-03-2010, ora 12:51
mambo_
Nu este medic/terapeut
mambo_
Buna ziua, acum ceva zile..va intrebam daca e posibil sa fie o eroare la test'u hiv.imi facusem testul..mi s-a zis ca sunt hiv+ am asteptat sa vina rezultatyl de la bucuresti, si intradevar este + :( sunt terminat psihic, am fost deja la spital, mi-au recoltat probe de singe, si astept un rezultat sa vad cat de rea sau nu este starea mea.simt ca nu mai am aer, ca totul se naruie in fata mea, as vrea un raspuns sincer daca se poate, e posibil sa dau si in alte boli, probleme, chiar daca iau tratament ?Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
1014 comentarii 12 ..... 33 34 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.