infectie genitala

02-11-2006
botisor
Nu este medic/terapeut
botisor
Problema mea cred ca e prezenta la multe femei;este vorba de o scurgere albicioasa, urat mirositoare.Mi-am facut spalaturi cu un sirop natural(plantintim), dar nu mi-a disparut scurgerea.La un moment dat am avut o senzatie foarte incomoda de mancarime care se transforma in durere si usturime si deasemena eram inflamata in zona vaginala.Deasemenea, prietenul meu, a prezentat o eruptie pe organ care la fel se manifesta prin mancarime.As vrea sa urmez un tratament naturist.Multumesc.
2 comentarii
0
12-11-2006, ora 00:00
What2Say4
Nu este medic/terapeut
What2Say4
Sfatul meu este sa mergi la ginecolog, sa soliciti analize, prietenul tau la dermatolog, iar in functie de diagnostic poti cauta pe google tratamente naturiste. Insa in unele cazuri un antibiotic rezolva mult mai usor si mai eficient un "microb" :-)
0
24-01-2007, ora 00:00
vbuterez
Nu este medic/terapeut
vbuterez
cel mai probabil este o bts ( sau poate doar o infectie mai puternica) si trebuie tratata neaparat de catre un medic ginecolog. tratamentele naturiste nu te vor ajuta prea mult pt ca in astfel de cazuri cel mai bun tratament sunt antibioticele( dor cele recomandate de medic).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre infecția urinară și infecția genitală
  •