infectie dentara?

06-08-2012
Daniela-daniela
Nu este medic/terapeut
Daniela-daniela
buna ziua, am avut sinuzita maxilara in ianuarie, de atunci am observat ca am o problema cu primii premolari de sus, stanga si dreapta, am perioade cand ma inteapa la radacina, simt intepaturi puternice, uneori le simt pana sus in obraz. mentionez ca premolarii sunt imbracati de aproximativ 7 ani. problema este ca atunci cand am reprizele de intepaturi la dintii respectivi imi apare si un fel de sinuzita, am scurgeri de puroi in gat, nasul infundat pe o parte, dimineata ma trezesc cu dureri de obraz, de frunte si de nas in partea de sus, dureri puternice dimineata, peste zi nu am mai nimic, in afara de niste stranutari dese, fac inhalatii, imi fac masaj facial..insa nu am scurgeri decat 3-4 zile. va rog sa'mi spuneti, se poate sa am vreo infectie la radacina premolarilor care sa imi 'intretina' sinuzita? am fost la dentist, iam povestit toate simptomele, am facuu o radiografie si a spus ca e in regula, nu am nimic. va rog sa imi spuneti ce sa fac, mi'e frica ca pot sa fac oricand o sinuzita, sau cine stie ce. se poate sa am infectie la radacina sau ceva? puroi nu am..afara nu se vede, pe film nue nimic..
1 comentarii
0
06-08-2012, ora 11:46
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
sinuzita poate fi si de cauza dentara. daca v-a vazut un stomatolog, v-a examinat radiografia si v-a spus ca dintii sunt corect tratati si nu prezinta semne de infectie, atunci cel mai probabil sinuzita nu are drept cauza infectii la nivelul premolarilor.
in aceste conditii nu va ramane decat sa consultati un specialist orl pentru tratament adecvat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul