infectie intraspitaliceasca in urma operatie de hernie de disc

08-09-2011
nik.94
Nu este medic/terapeut
nik.94
ma numesc marian, am 43 de ani.in 2010 luna august am fost operat de hernie de disc l4-l5{spitalul judetean arges}, dupa operatie aveam in contiunuare dureri la nivel lombar, am fost la control la medicul neorochirurg popescu mihai, iar dansul imi spunea ca aceste dureri sunt normale si ca nu ar trebui sa ma ingrijorez.

in luna noiembrie 2010 durerile au fost mai accentuate, durerea lasandu-se pe piciorul stang, am mers din nou la "medicul" care ma operat si mia recomandat sa fac un CT. dupa rezultat mi sa spus cinic ca am osteodiscita, ma internat in spitalul judetean pitesti, mia facut tratment cu antbiotic 14 zile si ma bagat in corset ghipsat, dupa care ma externat fara nici un fel de tratament. am stat imobilizat la pat 2 luni conform indicatiilor medicului avand dureri grroaznice. in aceste 2 luni am leg. telefonic cu acest medic, iar el mia zis ca cele 14 zile au fost necesare pt stoparea infectiei( am luat gentamicina, ciprinol si augmentin)
in luna ianuarie 2011 am facut un rmn din care a rezultat ca inflamatia sa extins pe mai multe nivele, in stare critica. am fost din nou la popescu mihai si mia zis sa revin peste 3 zile deoarece nu avea tratament corespunzator in spital, lucreu care nu mi sa parut noramal.
am plecat pe cont propriu la SUUB unde am fost interat in stare grava in sectia de neurochirugie, unde am urmat din nou tratament timp de 10 zile in spital+ 30 de zile tratament la domiciliu. in acest timp situatia sa mai ameliorat.

ajuns in luna septemprie 2011 am in continuare amorteli pe piciorul stg si dureri lombare.


astept sfatul dvs!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: