mi-a aparut o iritatie pe capul penisului

16-08-2011
asterd
Nu este medic/terapeut
asterd
am 32 de ani si mi-a aparut o iritatie pe capul penisului (se prezinta cu usturini, roseata, o pelicola alba urat mirositoare, mancarimi)incerc sa o tratez cu betadine solutie cu care ma spal mai intai, dupa care ung cu o crema gentalyn (gentamicina solfat) Intrebarea mea este: dupa ce o sa -mi treaca, incerc sa fac un copil impreuna cu sotia mea.o va afecta??sau am mai auzit ca aceasta boala duce la impotenta e adevarat????va rog mult sami dati un raspuns domnule doctor.Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
16-08-2011, ora 23:37
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Posibil sa fie candidoza, dar mai bine mergeti la medic, dermato-venerolog mai ales ca va pregatiti sa faceti un copil, iar sotia la ginecolog..trebuie sa faceti toate analizele, inainte de asta, sa fiti siguri ca nu aveti nici un fel de probleme..mai ales sotia daca ramane, nu prea sunt multe tratamente permise in sarcina si poate afecta fatul..si nu va mai tratati singur, pt ca ceea ce aveti desi nu sunt sigura, este un tratament ineficient si poate face mai mult rau..tratamentul dat de medic in urma analizelor, il veti lua amandoi si abstinenta pana la vindecare...
0
07-11-2011, ora 00:00
cristy_18
Nu este medic/terapeut
cristy_18
buna am si eu o problema mia aparut cu vrio jumate de an in urma trei puncte rosii mici pe penis nu ma deranjeaza in nici un fel pur si simplu as vrea sa stiu de la ce au aparut si cum sa le tratez!! ms mult astept raspuns.
0
26-01-2013, ora 03:51
vlad124
Nu este medic/terapeut
vlad124
Buna ziua am aceasi problema cu roseata si chestia acea urat mirositoare cum o tratez la fel ma spal cu betadine si dupa ung cu acea crema si atat... asta ar trebui sa ma ajute?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •