infectie

17-02-2011
florin100f
Nu este medic/terapeut
florin100f
am de mai multi ani o crescatura la fund care la o perioada de 3 saptamani...o luna se umfla, ma doare si ma mananca., dupa care la cateva saptamani se sparge singura si curge puroi; iar de o bucata de timp imi iese niste pete rosii pe organul genital, care ma dor si se fac niste besicute cu un lichid in ele. dupa 5-7zile dispar si cu ieleo data ori ce sintom. Aceleasi probleme le am si in nas. Poate se gaseste cineva sa-mi spuna ce este si cum se poate trata. V-asi fi recunoscator. va multumesc.
2 comentarii
0
18-02-2011, ora 09:31
Dr. Greblescu Raluca
Alergologie si imunologie clinica, Bucuresti
Dr. Greblescu Raluca
Iti recomand sa mergi la un medic specialist dermatolog! Este posibil sa fie vorba de herpes genital, dar diagnosticul se pune dupa discutia cu pacientul si examen clinic! Deci, programeaza-te!
0
06-04-2011, ora 09:24
ricilica
Nu este medic/terapeut
ricilica
Buna ziua, am si eu o problema care a aprut in urma cu 2 saptamani.la inceput a fost doar o iritatie in zona genitala si o mancarime la urinat, dar dupa o saptamana s-a extins iritatia si la exterior si mancarimea. nu este o mancarime puternica dar m-am speriat pt ca nu am avut niciodata asa ceva. iritatia in exterior mi-a aparut in timpul ciclului si m-am gandit ca poate fi si de la absorbantele always, invelisul fiind din plastic dar nu mi-a disparut dupa ce nu le-am mai folosit.daca ma puteti ajuta macar sa-mi sugerati ce analize ar trebui sa fac sa descopar ce am mi-ar fi de mare ajutor.
Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.