infectia cavitatii bucale

30-08-2009
oanamihaelatimofte
Nu este medic/terapeut
oanamihaelatimofte
buna ziua sunt oana.am o problema cu gingiile.mi s-au umflat gingiile la ultimele masele, am fost la dentist si m-a taiat zicandu-mi ca trebuie sa-mi iasa maseaua de minte.umflaturile sunt in ambele parti, mi s-a umflat si gatul si am dureri pana la urechi.am facut o analiza la laborator de exudat faringian, mi-a iesit negativ.am fost la un control la orl si mi-a dat tratament cu eficef, rubifen, picaturi otocalm si eurovita.am facut si injectii cu penicilina si umflaturile si durerile nu dispar.ce ma sfatuiti sa fac.
2 comentarii
0
31-08-2009, ora 00:24
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
in primul rand nu ati mentionat ce varsta aveti. daca este vorba de eruptia molarilor de minte numai o radiografie mare panoramica poate spune daca molarii vor avea loc pe arcada sa erupa in pozitie normala. in acest caz eruptia poate fi ajutata prin incizia gingiei ( decapusonare este termenul medical corect), adica ceea ce v-a facut deja medicul dvs. in plus un tratament cu antiinflamator pe cale generala ar trebui sa duca la remisia simptomelor in cateva zile.
daca molarii nu pot erupe in pozitie normala se scot.
0
31-08-2009, ora 01:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pentru umflaturi - care nu sunt deloc normale - puteti consulta paralel si un medic homeopat, exista remedii care le pot indeparta in mod natural, se pot intampla multe lucruri "ciudate" de la astfel de operatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul