incontinenta urinara

05-05-2015
cris003
Nu este medic/terapeut
cris003
De ceva timp experimentez pierderi de urina in mod involuntar...fara a putea controla acest lucru extrem de stanjenitor. Din informatiile pe care le-am citit pe internet, ar fi vorba despre incontinenta urinara si ar necesita o operatie, insa imi este foarte teama si as vrea sa stiu daca pot cumva sa fac ceva ca sa ma vindec fara operatie. Mentionez ca am 49 de ani si mi se intampla lucrul acesta de aproximativ 2 luni. Multumesc!
3 comentarii
0
07-05-2015, ora 19:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa va adresati unui medic Urolog si sa va informati exact care este situatia clara.
Un diagnostic si decizia unei operatii nu se pun pe net, ci numai in urma unui consult amanuntit cu analize, ecografii si tot ce va solicita medicul.
0
12-05-2015, ora 20:09
karina10
Nu este medic/terapeut
karina10
Intr-adevar, trebuie sa mergeti la medic pentru un diagnostic de certitudine, insa in general, asa se manifesta incontinenta urinara, prin pierderi de urina. Si eu am trecut prin experienta asta si eram pe punctul de a ma opera, dar mi-a fost recomandat mai intai sa fac recuperare medicala dupa care, daca nu imi revin, sa recurgem la operatie. Din fericire, am facut kineto si electrostimulare cu Bogdan Goga, un tanar fizioterapeut pe care l-am intalnit la recomandarea mai multor persoane si dupa primele 10 sedinte deja incepeau sa se vada rezultatele. In orice caz, eu am scapat de operatie :) Dar mi-a spus ca daca veneam dupa mai mult timp, era foarte posibil sa nu imi mai poata face nimic. Va doresc multa sanatate si sper sa se rezolve problema.
0
26-07-2016, ora 13:25
vali3000
Nu este medic/terapeut
vali3000
Bună ziua
Vă recomand pentru tratarea oricărei firma de incontinenta urinara un chirurg de excepţie : dr. Djinovic Rados un medic tânăr având o experienţă vastă aflaţi mai multe:
----------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Incontinența urinară la bărbați
  • Sfaturi în caz de incontinență urinară
  • E normal să scapi urină?
  •