incisiv devitalizat de la scoaterea nervului, cu dureri

17-03-2012
lorrenne
Nu este medic/terapeut
lorrenne
buna tuturor,
trebuie sa iau o hotarare cat mai urgent posibil si am nevoie de sfaturile voastre :)
mentionez ca am 35 ani...in perioada liceului am ajuns cu un dintisor din fata, la stomatolog...mi-a deschis canalul si mi l-a curatat de puroi si, desi am specificat cand m-am pus pe scaun sa nu imi omoare nervul, mi l-a omorat sau extras...nu stiu sa va spun exact...anii au trecut si de atunci, in fiecare iarna am senzatii de disconfort, de durere cred...doar in perioada in care e rece afara...cum a fost singura mea problema stomatologica pana acum, nu pot sa descriu ce simt.
mentionez ca am plomba la el...initial, am dorit sa imi albesc dintele caci asa ingalbenit e...pana si plomba a ingalbenit-o...nu mai suport...am dorit initial sa il albesc, dar cineva mi-a spus ca sunt slabe sperante si sa se albeasca si sa fie ceva de durata.
alta parere: sa imi pun coroana...dar ce fac cu durerea? o cunostinta mi-a spus sa nu imi pun coroana pe un dinte care ma doare, sa mi-l extrag.
daca mi-l extrag, ce posibilitati am inafara de implant sa nu imi dostruga ceilalti dintisori de langa el?
va rog sa ma ajutati sa iau o hotarare. nu doresc sa imi fie afectati ceilalti dinti care sunt sanatosi si doresc sa fie ceva de durata, sa nu mai am probleme in viitorul apropiat.
am observat acumde vreo 2 luni ca am un punct de tartru negru chiar la baza gingiei. cred ca radacina e bolnava, cred ca acolo e durerea...sub gingie.
2 comentarii
0
17-03-2012, ora 15:32
carlitos
Nu este medic/terapeut
carlitos
Mergi si fa-ti un film sa vezi daca nu ai vreun chist/punguta la radacina apoi la dentist sa ti-l pileasca si pune-ti o coronita, la fel am si eu un premolar, dar am ceva punguta pe la radacina mi-a tot umblat pe canal si e blombat iar cand e frig afara sau vand simt un fel de durere din cand in cand la el sau cand ma trezesc dimienata dar dispare, nu e ceva prea dureros.
0
18-03-2012, ora 18:07
lorrenne
Nu este medic/terapeut
lorrenne
multumesc pt raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul