inainte. si dupa anticonceptionale

05-03-2008
Adelinootza
Nu este medic/terapeut
Adelinootza
dragele mele, am folosit in ultimul an ca metoda de contraceptie "pilulele" Yasmin. A fost totul foarte ok.. menstruatie regulata (ohooo... nu mai vasusem eu asa ceva niciodata!), nu m-am ingrasat.. practic nici un efect negativ. In ultimele 3 luni de administrare insa am avut ceva probleme... dureri subabdominale (nu mari dar considerabile, avand in vedere ca ininte erau inexistente.) in zilele de dinainte. In plus. nu exista o sangerare efectiva. Scurgerile constau intr-un soi de "pasta", nici urma de vreo consistenta lichida si erau foarte foarte inchise la culoare. Am hotarat sa ma opresc cu luatul "pilulelor" si planuiam sa ma duc sa imi fac analize pentru a-mi pune sterilet. So, am terminat blisterul si am intrerupt administrarea (dupa terminarea menstruatiei). Dupa o saptamana am intrat iar "pe stop", scurgeri normale, fara dureri etc. Dupa inca o saptamana, m-am trezit in aceeasi situatie, iar"pe stop". Aveti idee de la ce ar putea fi? are vre-o legatura cu anticonceptionalele in general.. sau cu cele folosite de mine sau sunt altii factorii care au determinat aceasta dereglare hormonala? Sper sa ajung la medic cat mai curand insa pana atunci chiar as avea nevoie de un sfat, o parere.. ceva. Va pup pe toate.. astept parerile voastre:)
1 comentarii
0
05-05-2010, ora 16:07
balaioara
Nu este medic/terapeut
balaioara
Sunt in aceeasi situatie. Am intrerupt anticonceptionalele, dupa 2 ani si ceva de folosire. Prima menstruatie a fost relativ normala, dar urmatoarea... Un fel de spotting permanent! Nu am avut probleme niciodata cu sangerari, doar spottingul din primele luni de anticonceptionale. La sfarsitul anului trecut am facut un rmn pelvin si eram bine, ecografii o multime, papul, ultimul era... 1... Acum am spotting.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul