in ce situatii se poate recomanda-folosi androcur

21-05-2008
mihaela ionescu
Nu este medic/terapeut
mihaela ionescu
Am 28 ani- sunt mamica unei fetite de 4 ani. nu am dorit sa utilizez anticonceptionale- cu atat mai putin Diane 35 intrucat am si probleme de circulatie..insa mi-au fost recomandate pentru a ameliora acneea prezenta...
Am incercat - pentru a scapa de efectele adverse ale Dianelor si alte anticonceptionale la indrumarea medicului ; Yasmine, Laurina..etc- singurele care mi-au rezolvat aceste probl cu acneea au fost Dianele.Intre timp am vase de sange sparte pe picioare, m-am ingrasat peste 7 kg..si simt ca Dianele nu imi fac bine. Mentionez ca iau zilnic si Euthyrox 50 mg la indrumarea medicului endocrinolog> Ultimul medic ginecolog la care am mers mi-a recomandat administrarea zilnica de Androcur in locul Dianelor - intrucat nu sunt interesata in mod deosebit de contraceptie!

Ce ma sfatuiti in ac situatie?? se poate administra ac medicament pe perioade de timp f indelungate...intrucat acneea va reveni probabil daca intrerup administrarea!

va multumesc anticpat
2 comentarii
0
22-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Indicatia mea este sa faceti un consult dermatologic, pentru a evalua problema dumneavoastra, mai ales ca nu va intereseaza in mod deosebit contaceptia.
Toate cele bune.
0
22-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Poate că aţi exagerat cu medicaţia hormonală. Acneea este de domeniul dermatologiei, nu al ginecologiei sau endocrinologiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul