in caz ca as ramane insarcinata

16-01-2006
leutzz
Nu este medic/terapeut
leutzz
daca am facut tratament cu zyprexa si cand eram mica cu fluanxol si alte medicamente de genul asta dar acum ma simt bine si nu este nevoie sa le mai iau, as avea sanse sa nasc un copil sanatos?vreau sa stiu ipotetic.eu nu am avut probleme din nastere.ele au aparut pe fondul suprasolicitarii intelectuale dar acum e bine.
1 comentarii
0
17-01-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Din mesajul dvs. lipsesc informatii importante care m-ar ajuta sa va raspund mai nuantat: varsta dvs., diagnosticul si perioada de timp scursa de la intreruperea a tratamentului.
Aceste medicamente sunt prescrise in mai multe tipuri de tulburari. Printre cauzele tulburarilor respective sunt si factorii genetici (gene pe care copilul le mosteneste de la parinti). Aceasta mostenire genetica se regaseste in riscul de imbolnavire al copilului dvs. care e mai mare decat la oamenii care nu au un parinte bolnav. Riscul de imbolnavire se masoara in procente si este diferit de la o tulburare la alta. Nestiind despre ce diagnostic este vorba nu va pot da o cifra statistica.
Dincolo de riscul copilului de a face boala la varsta adulta sunt de luat in calcul riscurile sarcinii pentru dvs.. Sarcina poate reaprinde o tulburare psihica si poate necesita reluarea tratamentului. Medicamentele mentionate de dvs. sunt toxice pentru copil.
Daca v-ati hotarat sa aveti un copil, discutati cu psihiatrul dvs. aceste riscuri si ce strategii veti adopta impreuna ca sa le surmontati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul