nu imi mai dau seama pe ce lume sunt

16-12-2009
same
Nu este medic/terapeut
same
buna ziua. sunt foarte speriata nu imi mai dau seama pe ce lume sunt. Nu stiu daca este din cauza depresiei de care sufar de mai multi ani, sau este vreun simptom al altei boli mai grave. am impresia ca inebunesc, am momente in zi cand pur si simplu nu mai pot sa gandesc sa ma adun, ex. in noaptea asta stand in pat si uitandu-ma la televizor nu puteam sa imi focalizez gandirea pe ceva anume erau tot felul de ganduri haotice in capul meu fara nici o logica si la un moment dat am simtit ca parca nu mai am contact cu realitatea si m=am speriat foarte tare, dupa care am m=am asezat in fata calc si am inceput sa scriu. Am fost la psihiatru zilele trecute si mi=a prescris medicamente pt depresie remeron, zoloft si xanax, dar nu sunt sigura ca i-am spus despre simptomul asta deoarece luasem 100mg. xanax ca sa pot ajunge acolo imi scrisesem toate aceste simptome pe o foaie dar am uitat=o acasa si mi-e jena sa o sun si sa=i spun ce simt la tel.In prezent nu iau nici un medicament, am facut comanda la farmacie caci nu era remeronul pe stoc.Mentionez ca din vara nu am mai luat nici un medicament, luam seroxat in fiecare zi si xanax doar daca era nevoie, asta de vreo sase ani dupa consult medical.Intrebarea mea este: cumva acestea sunt momentele de dezorientare din depresii?... imi revin daca imi distrage ceva atentia si daca nu apuc sa ma sperii prea tare.Simt toata ziua o teama in suflet nu stiu ce vreau am impresia ca nu mai stiu sa relationez cu oamenii cum sa ma raportez la ei nu mai stiu cum sa gandesc parca sunt picata din luna, parca nu mai stiu si nu mai pot face nimic, ma simt handicapata psihic.Rog mult sa imi spuna si mie un medic specialist despre ce poate fi vorba.
Multumesc.

ps: nu ies din casa tot de asta vara. Pe vremea cand faceam tratament reuseam sa ies din casa mergeam la servici, tot cu o oarecare teama si deasemenea aveam momente cand nu imi gaseam locul si reuseam cu greu sa ma adun.
3 comentarii
0
16-12-2009, ora 20:04
Dr. Valentin Matei
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Valentin Matei
Este foarte probabil ca ceea ce descrieti sa fie legat de depresie si pe masura ce incepeti sa luati tratamentul si depresia scade, sa se amelioreze si starea pe care o descrieti. Dar nu cred ca trebuie sa aveti jena sa va sunati medicul, care va cunoaste cel mai bine si stie care este cea mai buna decizie terapeutica pentru dumneavoastra.
0
16-12-2009, ora 20:54
same
Nu este medic/terapeut
same
Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa incep din seara aceasta tratamentul pentru ca am obtinut medicamentul si am sa vorbesc cu doamna doctor.Oricum, m-am mai linistit putin daca spuneti ca se intmpla lucruri de genul asta in depresii. Am vb. si cu sotul meu, el spune ca am descris si aceste simptome cand am fost la spital. Sper sa fi-e tratamentul care imi trebue mie. Multumesc inca o data pentru raspuns si Sarbatori fericite!
0
01-09-2011, ora 15:54
niky85
Nu este medic/terapeut
niky85
Buna ziua domnule doctor, ma numesc Nicoleta si am 26 ani. In urma cu 3 luni, din cauza stresului, din cate mi s-a zis, am inceput sa fac atacuri de panica, cu palpitatii si probleme de respiratie, o gheara pe inima. Apoi 2 saptamani nu am mai avut nimic, dar totusi am fost la psihiatru si mia prescris un tratament cu seroxat, lamotrin, si rivotril, pentru ca eram si nervoasa uneori. Intrebarea mea e urmatoarea: Credeti k mi se poate inrautati situatia daca le iau? Mi s-a dat dozele cele mai mici si iau de 2 zile. Au cateva efecte adverse cam urate, dar am inteles k asa e la inceput. Dar, nu as vrea sa le iau 6 luni. 3 luni nu ar fi de ajuns? Imi e teama sa nu fac degeaba acest tratament si apoi sa-mi apara iar atcurile de panica, sau mai rau, sa mi se inrautateasca starea. Va rog din suflet, astept un raspuns.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •