tratament pt intarirea imunitatii

30-11-2007
sorinat
Nu este medic/terapeut
sorinat
va rog sa-mi spune-ti ce medicamente sa-i dau fetitei mele de 4 ani pentru intarirea imunitatii deoarece de cand am dat-o la grdinita se raeste foarte des, ultima data mi-a facut o pneumonie foarte urata, fiind la tratament de 3 saptamani, am inceput cu suspensie(zinat) continuind cu injectii (ampicilina), iar acum inca nu suntem bine deoarece am ramas cu o respiratie grea.
8 comentarii
0
10-12-2007, ora 00:00
flore
Nu este medic/terapeut
flore
Si eu raceam des, aveam frisoane mereu, tot timpul ma imbracam mult mai gros decat ceilalti. Eu am luat imogrip. Este pe baza de aloe nu este scumpa, se gaseste in farmacii si ma simt mult mai bine.
0
06-01-2008, ora 00:00
corinaa
Nu este medic/terapeut
corinaa
si eu am un baietel de 5 anisori si am intampina aceleasi probleme de cand am incepu gradinita.la 3 ani si 8 luni l am dat la gradi.a fos jale...racea tot timpul, incepuse sa sforaie din cauza faptului ca tot timpul rea racit si cu nasul infundat.anul acesta l am operat de polipi.totul s a schimbat..in bine.pentru imunitate eu i am dat bronhovaxon dar nici un efect..., in prezent ii dau de la FARES IMUNOSTIMULENT o lingura pe zi.este cu echinaceea si foarte bun..i am facu o cura de 3 sapt cu PLANTUSIN tot de la FARES.toate sunt naturale.sanatate
0
17-01-2008, ora 00:00
Magdalena din c-ta
Nu este medic/terapeut
Magdalena din c-ta
Am un baietel de 4 ani si anul trecut a inceput gradinita.Mi-a racit des, tot cu zinat il tratam si eu.Ajunsesem sa ii dau un antibiotic pe saptamana.Pana cand un medic pediatru din C-ta mi-a zis sa-i dau Polimod pentru formarea imunitatii.Se gaseste in Italia si costa 25EURO.Daca ai pe cineva sa ti-l aduca ar fi foarte bine.Incearca-l, noua ne-a mers foarte bine cu el.Multa sanatate.
0
26-01-2009, ora 14:18
analis
Nu este medic/terapeut
analis
buna, si eu am un baietel de 3 ani si4 luni si de cand il duc la camin am probleme cu el se raceste ff repede in fiecare luna acum mi-a scris medicul pt imunitate broncho vaxon inca nu l-am dat deacum o sa incepem sa-l luam nu stiu daca o sa-i faca bine o sa-l incercam nu a mai luat pana acum nimic si nu stiu ce sa fac ce ma sfatuiti as vrea sa-i fac si analize.multa sanatate.
0
03-02-2009, ora 11:18
alycia
Nu este medic/terapeut
alycia
Magdalena ce schema ai folosit pentru polimod? Exista concentratii diferite pt copii si adulti?Baiatul meu are aproape 6 ani si inca ne luptam cu racelile si bronsitele...si eu am incercat multe de-a lungul timpului...acum suntem cu ribomunyl dar e la fel de slab ca si celelalte(bronhovacson si Luivac), noua nu ne e de folos. Multumesc.
0
04-02-2009, ora 23:56
alina_ce
Nu este medic/terapeut
alina_ce
buna, si baietelul meu raceste foarte des.are 3 ani si opt luni si este la gradinita in grupa mica.pentru imunitate i-am dat in jurul varstei de 2 ani isoprinosine si septilin si a fost OK nu a mai racit timp de vreo 9 luni.acum insa de cand a inceput gradi nu am mai avut acelasi succes.din decembrie are angina si n-am scos-o la capat inca desi a stat acasa toata luna ianuarie.sunt disperata, gatul lui este mereu rosu
0
05-11-2009, ora 17:56
andrea
Nu este medic/terapeut
andrea
buna, va rog ajutati-ma si pe mine, as vrea sa stiu daca este posibil ca din cauza cainelui sa iti scada imunitatea sau sa ai ceva glanda care sa tot creasac in gat tot din cauza cainelui?deoarece soacra mea este obsedata de ideea ca din cauza cainelui, ei ii scade imunitatea si ca ii creste ceva glanda in gat, eu una nu am mai auzit asa ceva dar nu stiu la ce medic s-o trimit sa se lamureasca si ea ca tot ce crede ea e de fapt o iluzie...sau totusi e adevarat?eu si soutl meu suntem plecati in strainatate la munca si cainele a ramas in grija ei, iar acum vrea sa vanda cainele, spunand ca are problemele mentionate de mai sus...va multumesc...
0
15-01-2019, ora 18:18
Reflexoterapeut Mihai Gheorghe
Identitate neconfirmată
Reflexoterapeut Mihai Gheorghe
Va recomand sa apelati la un tehnician maseur. Prin drenaj limfatic ii creste imunitatea copilului. Multa sanatate si sa auzim de bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cancerul și sistemul imunitar
  • O pastilă care imită sistemul imunitar
  • Pneumonia
  • Un nou pas spre crearea unui medicament pentru tratarea rapidă și completă a alergiilor
  • Există 7 factori care pot prezice riscul de pneumonie (studiu)
  • Mediul, mai important pentru sistemul imun decât ereditatea
  • Vizitele regulate la dentist ar putea reduce riscul de pneumonie
  • Efectele benefice ale soarelui asupra sistemului imun
  • „Vesta inteligentă” pentru diagnosticul pneumoniei
  •