impotenta - investigatii

31-10-2007
NSL
Nu este medic/terapeut
NSL
Pt a-mi trata impotenta as dori sa aflu cauzele acesteia. vreau sa incep investigatii. DE UNDE SA INCEP? Ce doctor, ce analize?

Va prezint si alte date: in momentul instalarii impotentei aveam deja demult varice + ulcer varicos. asta fiind la varsta de 45 de ani, 130 kg la 1.80 inaltime. acum am deja 50 de ani si anul acesta am fost diagnosticat si ca fiind cardiac si diabetic (insulino dependent).

Ajutorul ce vi-l cer: vreau sa fac investigatii, poate reusesc sa imi tratez impotenta, dar nu stiu de unde sa incep cu investigatiile.(ce analize.. etc)??

Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
31-10-2007, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Ambele afectiuni- si cea cardiaca, care nu precizati care este, si diabetul, pot fi responsabile de astfel de tulburari. Cel mai bun sfat in cazul dv. ar fi sa vorbiti cu cei doi specialisti care va trateaza (cardiologul si diabetologul); or sa va dea mai multe informatii. Este important sa fie controlat diabetul foarte bine, sa fie tratate eventualele complicatii, si trebuie stabilit si un tratament cardiologic. Ulterior puteti fi indrumat si la un consult de urologie, dar trebuie stabilit in ce proportie contribuie fiecare boala la aceasta tulburare.

Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
27-11-2007, ora 00:00
online clinic
Identitate neconfirmată
online clinic
Cauza principala este diabetul care afecteaza vasele de singe periferice printre care si arterele de la nivelul penisului, la care se adauga boala cardiaca si probabil mai sunt si alte cauze.
Puteti face la clinica nostra consultatia, investigatiile si analizele necesare.
-*



(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  •