imi iese un lichid galben din penis

09-02-2013
ktallin
Nu este medic/terapeut
ktallin
am si eu o intrebare, a inceput sa imi iasa un lichid galben din penis, am fost la doctor si mi-a dat un tratament de 10 zile cu ketoprofen, cand mai aveam 2 zile din el, aproape imi trecuse, mi-a aparut iar...doctorul mi-a zis ca e o infectie, mentionez ca si ea a fost la doctor si i-a zis k are un fel de rana si i-a dat tratament.de ce a inceput sa imi curga iar acel lichid, e ceva grav?
3 comentarii
0
09-02-2013, ora 13:54
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ketoprofenul este un medicament din clasa antiinflamatoarelor nesteroidene, deci este bun impotriva dureri si inflamatiei, eventual febrei si nu are nimic de a faca cu infectiile pentru ca nu este un antibiotic.
mergeti-va la un medic specialist in dermatologie-venerologie care se pricepe la asa ceva
0
10-02-2013, ora 10:35
ktallin
Nu este medic/terapeut
ktallin
si acum sa presupun ca am luat degeaba 10 zile tratatment..?a si vreau sa precizez ca am si o galma mica..s-a inrautatit situatia?o sa ma duc la alt doctor...e posibil sa mi se fi agravat?
0
10-02-2013, ora 11:22
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca simptoamele nu au disparut si este vorba de o infectie atunci ketoprofenul nu era medicamentul potrivit (http://ro.wikipedia.org/wiki/Ketoprofen), eventual nu ati avut dureri majore, insa cred ca nu acesta era scopul tratamentului
eu nu sunt dermato-venerolog, nici nu v-am examinat asa ca nu pot aprecia cat de grava este situatia si ce aveti acolo exact, insa curgerile de culoare galbena nu sunt bune (pentru ca culoarea galbena arata ca este vorba de o infectie bacteriana). pentru infectii tratamentul este: in caz evident de o infectie cu o bacterie cunscuta un antibiotic standard, in cazuri necunoscute incepem cu un antibiotic de spectru larg pe care eventual schimbam in functie de antibiograma.
evident trebuie tratati toti care sunt implicati in aceasta problematica (Dvs si sotia)
eu as cauta un dermato-venerolog cat mai curand
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.