imi este frica.help

06-02-2009
nirvana_cukramel
Nu este medic/terapeut
nirvana_cukramel
inca de de pe la 14 ani mi-am dat seama ca am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, e prima data cand vorbesc deschis despre acest subiect,...pana acum nu am mai facuto pt ca miam dat seama ca nimeni nu ma poate intelege.si imi era si rusine, preferam sa stiu numai eu, , , , , dar odata cu trecerea timpului imi dau seama ca am o obsesie legata de propria mea persoana.ma detest...in adevaratul sens al cuv.ma vad grasa, urata.mie rusine cu mine, plang mereu.ma detest, pur si simplu m detest.poate sa ma ajute cineva in sensul asta, mai sunt persoane care au trecut printr-o astfel de situatie.dati-mi un sfat ceva.
9 comentarii
0
07-02-2009, ora 00:09
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Este bine sa vorbesti deschis si in acelasi timp sa gandesti pozitiv.Orice persoana are frumusetea ei fizica, spirituala, interioara etc, Tu crezi ca toata lumea {fetele}defileaza pe podiumuri ca fotomodele?
Cati ani ai?In viata trebuie sa stai todeauna cu capul sus si gandeste pozitiv, gandeste-te ca sunt persoane care sunt bolnave si poate nu poate nici macar sa se uite in oglinda singure.Capul sus si invata sa zambesti!
0
07-02-2009, ora 00:11
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
eu cred ca te uiti prea mult la tv si vezi numai vedete slabe si machiate...i crezi ca asa e normal.Nu, ele sint de fapt exceptiile.Daca tot te uiti pe net, cauta si tu poza cu vedetele pe care le admiri cind erau de 14 ani...vei vadea ca multe din ele erau...conform "standardelor" tale, urite.Sau uita-te la aceleasi vedete cum arata nemachiate.
Si pina la urma nu te uita atit de mult in oglinda...uita-te si in jurul tau.Si sa stii ca totdeauna noi sintem de fapt ceea ce spun altii ca sintem, nu ceea ce credem noi...
0
07-02-2009, ora 09:12
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Dar ce anume te face sa te vezi asa urata?Eu iti spun un lucru, in cazul meu vorbind sunt aproape supraponderala dar asta nu ma impiedica sa nu ma vad frumoasa si sti de ce?Pt ca am atata incredere in mine si atata admiratie pt ceea ce sunt ca persoana, pt ceea ce sunt capabila sa fac si pt ca am credinta in Dumnezeu.Toate astea se revarsa asupra aspectului, frumusetea sufletului este de fapt frumusetea trupului si drweather a spus un mare adevar "noi sintem de fapt ceea ce spun altii ca sintem, nu ceea ce credem noi..."
0
07-02-2009, ora 09:26
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
iti reprosa, in trecut, cineva ceva privitor la fizicul tau?
iti doreai sa fii ca cineva din jur?
0
07-02-2009, ora 11:38
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Daca sfaturile care le-ai primit mai sus si care sunt foarte bune nu iti sunt de folos, poate ca ar trebui sa te gandesti sa consulti un psiholog si/sau un psihiatru. Sa nu iti fie rusine sa vorbesti deschis cu ei despre ceea ce te framanta. Exista rezolvare si la problema ta.
0
07-02-2009, ora 12:57
nirvana_cukramel
Nu este medic/terapeut
nirvana_cukramel
multumesc mult pentru sfaturile voastre,...ma fac sa inteleg ca nu sunt kiar singura in lumea asta rea, si k bunatatea ink mai exista pe pamant...si vine de unde nu te astepti..

.am 20 ani.si cred ca totul a plecat de la dorinta mea de a fi foarte frumoasa, inca de mica credeam ca asta inseamna totul.si uite asa usor, usor din dorinta am facut o obsesie si nici nu am devenit ce miam dorit.reprosuri legate de fizic am avut, din partea unui baiat cu care am avut o relatie de doi ani, era diferenta de varsta prea mare si eu am hotarat ca ar trebui sa ne despartim...in momentu acela el a inceput sami vorbeasca urat, si se lega de fizicu meu, stia ce ma doare.eeeeii dupa toatye astea am avut mai multe tentative de suicid, am mers si la un medic psiholog, vreo 2 sapt da..care imi lua banii degeaba, nu ma intelegea, imi daduse niste pastile cu care.iar am incercat sa ma sinucid.si cam asta e poveste.am ajuns sa ma detest.

MULTUMESC CA MA INTELEGETI, MULTUMESC PENTRU SFATURI...
0
07-02-2009, ora 13:03
nirvana_cukramel
Nu este medic/terapeut
nirvana_cukramel
AAAAAAAAAAA...SI APROPO DE OGLINDA.unde sunt eu e si ea.o asez oriunde sa m pot vedea.din pozitia in care sunt, si ce vad urat.tot.pt ca ma compar cu X SI Y.e o obsesie.clar.asta e viata mea.
0
07-02-2009, ora 15:29
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
scumpa mea, cand ai o idee fixa totul este sa iti distragi atenita in alta parte, nu sa lupti cu ea direct.
daca te lupti sa scapi de ea gandindu-te mereu la ea de fapt, este mai greu sa o elimini.
eu stiu prin ce treci, am avut si eu probleme fel de fel, cum zicea cineva mai sus, conteaza mai mult frumusetea morala, suflateasca, cine stie sa aprecieze asta, acela te merita.
uite, a venit primavara. e frumos, este putin greeu la incep[utul ei pentru nervi, dar prin martie, aprilie va fi mai bine.
Numai bine!
0
08-02-2009, ora 21:03
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Din cauza unui barbat nu merita sa faci o obsesie.Sunt altii care te apreciaza, sunt sigura de asta, trebuie doar sa-i lasi sa se apropie de tine.Asculta laudele nu criticile.Nu esti cu nimic mai prejos decat altii, fiecare avem defecte, trebuie sa sti sa-ti privesti calitatile si sa treci peste acest moment.Din cate vad eu esti f.frumoasa sufleteste, invata sa ai incredere in tine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: